Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Segitség - nem tudom hova vigyem a családot?

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Bonoman
7 élménybeszámolót írt
7
17 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Segitség - nem tudom hova vigyem a családot?
2006.08.03. 14:54
Sziasztok,

Régóta olvasgatom a fórum hozzászólásait, és most már aktuális lett a bejelentkezésem, mivel elkezdtem tervezgetni a következő szezon sielését.

Ebben szeretnék tőletek segítséget kérni. A lényeg, hogy feleségemmel szeretnénk elvinni az őseinket Ausztriába egy kis örömsíelésre január vége-március eleje között egy jó hétre. Sokat sieltunk már de sajna Ausztriába nem jutottunk el. És most a cél hogy egy szuper élményt szerezzünk az öregeknek.

A feleségem és én elég jól síelünk, kb 5 éves korunkban kezdtük (azaz 25 éve :-). Az öregek - ugy 60 körül - már inkább a kimélősebb örömsít kedvelik.

És itt következik a problémám, amiben szeretnék kis segitséget kérni.

Mivel én szervezem az utat - időben szeretném elkezdeni a foglalások miatt - és olyan helyre szeretném vinni a családot ahol:

1. az anyósok elvannak napközben - az apartmanban, vagy sétálgatva, adott esetben szánkózgatva, egyéb programokkal ellátva -, mivel ök nem sielnek!

2. az öregfiúk szép hosszú kellemes és könnyű kék pályákon elsielgetnek naphosszat

3. a feleségem és én pedig ha megunjuk a komótosabb csúszkálást - elég hamar -, találunk magunknak sok-sok komolyabb pályát is.

Nagyon örülnék ha személyes tapasztalataitok alapján tudnátok valami jó terepet javasolni figyelembe véve a fenti komplikált feltételrendszert :-)

Én a forumok átolvasása alapján Hintertux-ra vagy Zell am See-re gondolnék, de nem tudom hogy itt milyen jellegű a pályák összetétele (kék, piros, stb) illetve a hozzáférhetősége (ugy értem nem kell-e sokat buszozgatni köztük, stb)de hátha tudtok valami egyebet javasolni.

Ha valaki esetleg tud javasolni konkrét szállást is (vagy utazási irodát) a siterep neve mellett, annak pláne nagyon örülnék. Itt ugye fontos lenne a közelség a felvonókhoz.

Előre is nagyon köszönöm mindenkinek a segitséget.

Bman

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.