Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Segitség - nem tudom hova vigyem a családot?

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
RM
872 élménybeszámolót írt
872
19 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Segitség - nem tudom hova vigyem a családot?
2006.08.03. 15:59
Szia, szerintem Hintertux helyett Zillertal 3000-re vagy a Zillertal Arenara gondoltal inkabb. Ezen a kornyeken en harom helyet ajanlanek.

1. Rastkogel / Vorlandersbach. Ha megnezed a https://www.gletscherwelt.at/pistenplan.htm oldalt. Lathatod ez a hely a Tuxertal kozepen van. A Rastkogel tetelyen nagyon kellemes kek palyak vannak. Tavaly mi is itt sieltunk az oregekkel. Innen az egesz Zillertal3000 bejarhato (kb 160km palya) + fel lehet buszozni a glecser aljahoz(sibusz ingyenes, a szallason kapsz egy bont azzal lehet hasznalni vagy a siberlettel). A tobb napos berlet erevenyes az egesz kornyekre (Hochzillertel, ZillertalArena, Zillertal3000, Hintertux gleccser ...) A Rastkogel hatranya, hogy bonyolult lesielni az aljaig. Igy napkozben nehezkes a talizas a nem sielokkel. Ilyen szempontbol Lanersbach jobb, de annak a tetelyen (Egalm Bahn) inkabb piros palyak vannak. Bar innen szinte csak keken at lehet sielni a Rastkogel aljahoz. Tuxertal egyebkent szuper hely, szep csendes es van szankoszerviz is. ( Talan a gleccser aljatol lehet lecsuszni a volgy aljaig azt este jon egy busz es osszeszedi a szankokat. En meg nem probaltam csak lattam.) Ide szerintem marcius elejen erdemes menni, mert eleg magassan van. (Lanersbach pl 1400m-en es az az Eggalm alja.)

2. Gerlos vagy a Gerlosplatte a Zillertal Arenaban. ( www313.ws7.inname.net/de/winter-winter_panorama.html ) Mindket helyen le lehet sielni a palyarendszer aljaig es van sok kek palya is.

Szallast talalsz a fenti oldalakon. Tuxertalban van sifuto ut is, ha esetleg akarna valaki.

Ha kerdesed van irj, publikus a cimem.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.