Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Segitség - nem tudom hova vigyem a családot?

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Bonoman
7 élménybeszámolót írt
7
17 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Segitség - nem tudom hova vigyem a családot?
2006.08.03. 17:15
Nos, köszönöm szépen az eddigi javaslatokat, ötleteket. Ami azt illeti, nem is gondoltam, hogy mostanában valaki jár a forumon, de nagyon kellemesen csalodtam.

Stani

A távolsággal nem hinném hogy gond lenne Innsbruck magasságáig (a poén az, hogy az após mindenképp meg akar nézni valamilyen versenyt is, legyen az si, vagy siugrás, ugyhogy ezt is számitásba kell venni.... :--)))

Amire én gondoltam még az emlitettek mellett (Tuxertal, Z.a.See) esetleg Schladming, vagy annak a környéke. Az az elképzelés, hogy ha már megyünk, legyen tényleg olyan amire vágynak...(az én bankkártyám meg utána lehuzhatom a wc-n, na azért ez nem ilyen egyszerü :--).

Mindenesetre alaposan megnéztem a Zell am See és Kapruni pályákat s ugy láttam, hogy tele van kékkel. Ez nagyon pozitiv.
(ha jol emléxem, te sokszor jelezted, hogy az elsö helyre helyeznéd a listádon, gondolom nem véletlenül.)

RM

Köszi a részletes leirást, megnéztem a map-ot, és az első körben benne van mind Rastkogel, mind Gerlos. Azt meg lehet tudni, hogy ti merre szálltatok meg?

Péter64

Nekem is eszembe jutott BKK, de a pályákra vonatkozo kommentjeitek alapján valószinü kihullik - bár a fürdőlehetőségek jók az anyosoknak :-) - csak a sok piros aggaszt.

Mindenkihez :

Több helyen láttam a neten a terepek honlapjairol kiindulva 1 hetes csomagokat bérlettel (pl Z.a. See) Szerintetek ezzel érdemes bibelodni, vagy egyszerüen Vista, vagy egyéb irodán keresztül lebonyolitani?


B

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.