Magyarország
Mátraszentistván Sípark
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
Mantara Vendégház - 6 hálószobás üdülőház a Mátraszentistván Sípark közvetlen közelében
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Sziszó78
22 élménybeszámolót írt
22
11 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Mátraszentistván Sípark
2021.01.15. 08:24
Teljesen világos, hogy pillanatnyi kép és ha az alapján dönt mindenki, hogy megy vagy nem akkor 1nap tömeg- 1nap üres pálya lenne. Nekem hasznos lenne trendeket látni, hogy tudjam merre és mikor induljak, ha síelni akarok. Tudom, tudom, hétköznap és reggel a válasz....

Valamiért a magyar ember mindig azt érzi nem kap elég információt, vagy hogy félre informálják. Másik nagy pályánk 3500fős limitje is egy vicc....óránként kb ennyi embert tudnak felliftezni, ha minden működik, de persze nem azt mondják, hogy egy nap alatt garantáljuk, hogy 8x csúszhatsz, ami kb 30perc síelés, ha lassan kanyarogsz le.

Ha én lennék a helyükben drasztikusan korlátoznám a létszámot és megemelném az árakat....1 csúszás ára nem változna, így nem 3-4 alkalommal mennék hanem 1x de akkor tudnék folyamatosan síelni, persze akkor az ára miatt bosszankodnék, mert magyar vagyok :) és nekem semmi se jó :)

vagy darabra lehetne megvenni a felvonózást és a szezonban bármikor elhasználni...talán ez lenne a legtisztább...

Na mindegy kiventilláltam magamból, legyen sok hó és mindenki tudjon annyit síelni amennyit szeretne! :)
Előzmény: (Tjan 210877)
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
Havazás Előrejelzés
INGYENES TANÁCSADÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE