Az előző hozzászólásod alapján szándékoztam leírni pár hatalmas tárgyi tévedést, amit az adórendszerrel kapcsolatban felszínesen kijelentettél, de aztán gondoltam nem csinálok itt felesleges feszültséget, mert látszott, hogy mire akarod kifuttatni az egészet és akkor nagyon elkanyarodik az ember a témától.
Erre látom, hogy ebbe a hozzászólásban már egész keményen elkezdesz csesztetni, mert valószínűleg nem volt elég szimpatikus számodra, amikor sok oldalról megvizsgálva egy működtetést, az egyik faktornál nem kezdtem egy számodra kedves politikai narratívát futtatni. Nem megyek bele, mert nincs értelme, egyrészt mert ahogy írtam a tárgytól nagyon elkanyarodna az üzengetés, a másik, hogy zsigeri gyűlöletből valószínűleg nem is a teljes képre vagy kíváncsi.
Megjegyzem, nem én kezdtem el a sípályák üzemeltetésével kapcsolatos költségeket degradálni, sőt elég sok oldalról megközelítettem, hogy miért is lehet drága, de ehhez képest itt froclizol és összemosol megint számtalan dolgot, hogy egy jót "kormányozzál", mert máshogy ezt nem tudom megfogalmazni.
Lassan mindenki mindent elhisz a neten (oda-vissza), ha a kedvenc orgánum megfelelően tálalja neki, de azt azért megjegyzem, ha a 25 %-ot (ami most 27) többszörösen megfizetnéd, akkor nagyon gyorsan elérkezhetsz az "érték nélküliségéhez".