Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Magyarország
Mátraszentistván Sípark
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
Fogadó a táncoló kecskékhez - szállás Galyatetőn, a mátraszentistváni Síparktól kb. 3 km-re
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
nyugiba
400 élménybeszámolót írt
400
17 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Mátraszentistván Sípark
2022.02.26. 19:14
Ma reggel sikerült korai madárként (Early Bird) 8h42-10h30 között egy jót síelni a pályán. Kiváló hóviszonyok, minimális sorok a 4 személyes felvonónál. Még a kiszállásnál levő deszkákon is volt egy kis dér, ha már az üzemeltetők sajnálják onnan a havat.

Érdemes volt korán (nekem 6-kor) szombaton is felkelni, mert ebédre már haza is értünk. Sajnos ma is láttunk valakit, akit tepsiben vittek el a pályáról.

Vannak ott profik, magukat profinak gondolók, átlagos tudású síelők és kezdők is. Nem igazán értettem, hogy miért kellett a kitűzött pályán gyakorló versenyzők/siiskolások melletti szűk helyen a versenyzőkkel párhuzamosan zavarogni egyeseknek. Jobb élni és élni hagyni. Mondjuk azt sem értem, hogy a nem versenyzők/síiskolások elől miért nem zárták le azt a pályát.

Mindezzel együtt hálás vagyok, hogy ebben az enyhe időben is van egy pálya, ahova másfél órán belül el tudok jutni és kiváló pályán napsütésben siklani a rokonsággal együtt.

Hajrá, Sípark!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.