Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Magyarország
Mátraszentistván Sípark
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
Fogadó a táncoló kecskékhez - szállás Galyatetőn, a mátraszentistváni Síparktól kb. 3 km-re
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Gutbrod Rezső
152 élménybeszámolót írt
152
18 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Mátraszentistván Sípark
2023.03.13. 22:06
Emberek, nem a hőmérőt kell lesegetni, hanem elhinni, hogy a kamerák a valóságot mutatják, és összefüggő hóréteg van a pályákon, és ebben a tavaszi időben, bizony lehet jót síelni még Magyarországon!

Persze én is megnéztem a hőmérőt, de mindegy is, mert aki időben érkezik az még tud jót csúszni, a vastagabb hóréteg hűti magát, és délután már kásásodik a felület. Szerencsére ezt az üzemeltetők is tudják, így előrehozták a nyitást, köszönet érte!
Ma alig voltak, így sokáig jó volt a pályák felülete, a 3-ason, dél körül, már voltak lassuló részek, de a 4-es meglepően jól tartotta magát még délután is. Itt biztos számított a vastagabb hóréteg, és friss ráfújás, mert a becsatlakozásig egész jó tempót lehetett menni rajta, majd az alján, ahol a napsütötte részek vannak, majdnem pofára lehetett esni, úgy lelassult a hó. Legalább az ominózus kanyart be lehetett venni, és a beléptető kapu előtt is bőven meg lehetett állni.

Szóval nem rágódni kell itten, hanem menni csúszni, nem hiszem, hogy idén mindenki kisíelte magát, és ennyit megtehetünk, hogy támogatjuk ezt az erőfeszítést, mert ez most biztosan nem az átverésről és a profitról szól.

Én megyek 15-én ünnepelni hozzájuk, bármilyen hőmérséklet is legyen!

Üdv! Egy hóptimista Visegrádról, vigyázat, fertőző vagyok :-)
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.