Emberek, nem a hőmérőt kell lesegetni, hanem elhinni, hogy a kamerák a valóságot mutatják, és összefüggő hóréteg van a pályákon, és ebben a tavaszi időben, bizony lehet jót síelni még Magyarországon!
Persze én is megnéztem a hőmérőt, de mindegy is, mert aki időben érkezik az még tud jót csúszni, a vastagabb hóréteg hűti magát, és délután már kásásodik a felület. Szerencsére ezt az üzemeltetők is tudják, így előrehozták a nyitást, köszönet érte!
Ma alig voltak, így sokáig jó volt a pályák felülete, a 3-ason, dél körül, már voltak lassuló részek, de a 4-es meglepően jól tartotta magát még délután is. Itt biztos számított a vastagabb hóréteg, és friss ráfújás, mert a becsatlakozásig egész jó tempót lehetett menni rajta, majd az alján, ahol a napsütötte részek vannak, majdnem pofára lehetett esni, úgy lelassult a hó. Legalább az ominózus kanyart be lehetett venni, és a beléptető kapu előtt is bőven meg lehetett állni.
Szóval nem rágódni kell itten, hanem menni csúszni, nem hiszem, hogy idén mindenki kisíelte magát, és ennyit megtehetünk, hogy támogatjuk ezt az erőfeszítést, mert ez most biztosan nem az átverésről és a profitról szól.
Én megyek 15-én ünnepelni hozzájuk, bármilyen hőmérséklet is legyen!
Üdv! Egy hóptimista Visegrádról, vigyázat, fertőző vagyok :-)