Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Majdnem kezdő

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
margeliosi
197 élménybeszámolót írt
197
17 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Majdnem kezdő
2007.12.12. 13:45
Szia kobort! :)

Érdekes volt olvasni a sorokat amit itt a síelésről,tanulásról írtál.
Ahogy egyre több sort olvastam el,szép lassan csak leesett a tantusz,hogy te rólunk írsz ,mikor a tanításról,vagy nem tanításról beszélsz.
Beszélnek itt mindenféle oktatóról,lelkesítésről,stb.Ami valóban jó ha van,meg kell is ilyen.De a lehetőség ezen a területen ott volt a kezetekben és ezért nagyon nem értem amiért ezeket a sorokat írod.
Az első síelésetek velünk volt Grossek&Speiereken.Már előre megbeszéltük,hogy téged a feleségem,a feleségedet pedig én fogom megtanítani síelni.Ő már rég tudna síelni és nem is félne a síeléstől,ha hagyta volna.De amikor elakartam kezdeni az oktatást ,nem kért belőle,inkább a feleségemmel akart csúszkálni.Ezért a lányodat tanítottam meg,tanítottuk meg pár óra alatt úgy síelgetni,hogy a nap végére már önállóan liftezett és élvezte is a csúszást.Ebben a tanítgatásban segített a kisebbik lányom (aki emiatt egész nap csak a kezdő pályán volt veletek) és segített a húgom fia is aki mint biztató védőháló ott volt mindig előtte vagy (másik oldalt mellette).
Te pedig (kérdésedre) az én bíztatásomra és lelkesítésre merted a csákányos liftet kipróbálni és egyre többet (először velem ,majd egyedül is) csúszni.
Mivel feleségednek tényleg nagyon nem akaródzott összejönni a dolog,megint felajánlottam a segítségemet,de szintén nem kért belőle.(most is azt mondom,már rég úgy síelgetne,hogy élvezné is )
Aztán jött Kreischberg.
Ott megint megpróbáltam a segítség adást,(szintén nem kért belőle),így feleségem maradt mellette és tanítgatta.
Te a fiaddal pedig egyből a meredekebb (piros pályára ) akartatok menni ?! Mivel e két síelés közben ti voltatok kint Szlovéniában síelni és olyan lelkesen mondtátok,hogy jó megy ,így egy kicsit magatokra hagytunk,hogy mi is síelgessünk,hiszen mi sem minden nap jutunk ki ilyen helyekre.Én csak azt tudom mondani,hogy megy már nektek annyira a síelés,hogy a kezdőknek normális lejtőkön szépen elsíelgessetek és majd fokozatosan jönnek az eredmények.
De még visszatérve a halálfélelmes Wenigzellre.A most következő vasárnapra hívtalak benneteket Mönichkirchenbe síelni,ami tökéletes sícentrum számotokra és most kiderült,hogy úgy mentetek el Wenigzellbe,hogy nekünk még csak meg sem említettétek a dolgot.Hát?? Mi meg folyamatosan olyan pályákat keresünk a hétvégére (mivel még Mönichkirchen nem hóbiztos),hogy veletek együtt jó legyen.Szóval most nagyon nem értem a dolgot és mivel a telefon helyett ide írtad a sosorkat és is ezt teszem.
Szóval,ha a feleséged még meg akar tanulni,csak szóljon és én megtanítom (ha szót is fogad :)) Egyébként úgy néz ki,hogy vasárnapra Mönichkirchen a hó miatt talán mégis csak összejön .Vagy az ünnepek között ha akarjátok csak én elmegyek veletek tanítgatni.
Üdv:M
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.