Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

2009-es újdonságok

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
issimus
268 élménybeszámolót írt
268
18 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: 2009-es újdonságok
2008.02.18. 17:55
Ma megvolt a Salomon síteszt a Hirschenkogelen. A Salomon nem sokat újított 2009-re, de hát nem lehet midnen évben valami nagy dobás hozni. Ami nekem nagyon tetszett az Aeromax. Jó sítudásuknak szánják a lécet elérhető áron (399 Euro) és ajánlani is tudom.

Az Aero sorozatot továb finomítgatták, és a két top léc mellé jött az Aeromax, az idén már bemutatott hybridtechnológiával. A sí elején keresztirányban áll a szénszál, a keményebb torzió miatt, míg a sí végén hosszanti irányban állnak a szálak a puhább flex miatt. A Salomon elmondása szerinte a léceknek így multirádiuszuk van. Azaz a síelő mozgásától függően 10 és 15 méteres rádiusz között mozog a lécek rádiusza. A léc piros fekete színű lesz és elég dizájnos is.

A drágábbik változatt a Aero gt és az Aero x még egy fokkal jobb persze. Ezeknél megmaradt az idei fehér illetve fekete szín. Az Aero X igen jó lett, megy mint a gőzős!

A drágább lécekbe famag van, az olcsóbbak a szokásos Isocell Komlex náéven elhíresül kemény műeanyag van.

Maradtak a jól bevállt modellek mint a Equipe GS és SC valamint a 2V és 3V. Ami viszont szinte teljesen megszűnt a Crossmax széria. A Salomon tulajsonképpen cska csúcslécet hagyta meg az olcsóbb kategóriájú lécek jövőre már nem lesznek.


Következő teszt február 21. Stuhleck ide a Head jön.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.