Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

2009-es újdonságok

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
issimus
268 élménybeszámolót írt
268
18 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: 2009-es újdonságok
2008.02.21. 16:01
Tul vagyok a Head teszten is. A Head sem csinált nagyon nagy változtatásokat. A tavaly bevezetett Xenon sorozat megy tovább, talán a dizájn lett szebb és átgondoltabb. A legnagyobb változást a Supershape Speed érte meg. A léc az orránál és a közepén szélesebb lett. Az 170-es lécnek három méterrel lett kisebb a rádiusza, de azért így is lehet vele dönteni. A Head ebből a lécből adja el a mennyiséget és ezt úgy tervezték át, hogy a legtöbb síelőnek feküdjön. A két testvér a Supershape Slalom és a tavaly bemutatott Supershape Magnum teljesen ugyanaz maradt, csak új platnit kaptak.

Az egyik nagy újdonsgáa a Headnek a cipőknél lesz. Csináltak egy olyan cipőt ami olyan kényelmes lesz mint az egy csattos "heckeinsteigerek", de két csattal. Az alsó csat egy széles cdsatt lesz, kvázi kettő, és felül is leheet fikszálni. A sícipő talpa elől hajlékony lesz, elmondásuk szerint, mint egy normál cipőé... (Erre azért kiváncsi lerszek, de állítólag sokkal könnyebb lesz benne járni.)

A Head Worldcup lécek maradtak, kicsit más dizájn, kicsit más színek.

A Head nagyvonalú volt és elhozta az igazi versenyléceit is. (Átlag boltban nem kapható lécek, és az SL valamint a GS jelölés mellett van egy rd felírat a lécen, ami annyit tesz race department.) Hát mint mondjak, állati érzés menni vele. Semmi fakszni egy jól eltalált szendvicsléc. Az órisáműlesikló léc félelmetes volt, a 183 centissel mentem, de komolyan néha volt egy kis félsz bennem úgy megindult. Lehet üres pályán más lett volna, de adagolnom kellett a sebességet, nehogy elszaladjon velem a ló. A szalomléc jobban tetsztt, abból szívem szerint elhoztam volna egyet. Harapós, de mégis egy kezes bárány, így tudnám jellemezni.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.