Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

2009-es újdonságok

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
gilice
83 élménybeszámolót írt
83
19 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: 2009-es újdonságok
2008.02.22. 11:18
Hali,

Ez az új Head cipő nagyon az Atomic Hawx koppintásnak tünik:) Erre a szendvicsszerkezetre visszatérve, azért a valódi versenylécek struktúrája, más mint a bolti szendvics (ez jol hangzik:)
Én egy Head Supershape-et (szlalom)használok(tam), meggyőződésem volt, hogy mekkora fine ez a wc szerkezet. Az is amugy, a léc bika jó, de most 4napot sieltem egy Atomic B5-el. Semmi szendvics szerkezet vagy famag. Csak Beta carve merevites. Egy kicsit átfogalmazódott bennem az "utcai" sielés milyensége. Sokan favorizálják a B5-öt, régebben én is kipróbáltam, de nem igazán éreztem az ízét. Most viszont 4 nap után megvettem és vadul élveztem az íveket!!
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy egy valódi személyre gyártott versenyléc keménysége változik a léc hosszában, sielő stilusától, testsulyhelyezésének függvényében. Meg ki tudja mi minden van a léc struktúrájában. Hallottam versenyzőtöl pl., aki Head GS rászabott versenylécet használ, hogy ő ugyan nem venné meg a bolti Head léceket, mert az más..Persze ez is csak 1 vélemény volt.

Köszi a beszámolót!! Én várom a többit is!:)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.