Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Pályaszállások

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
specialk
78 élménybeszámolót írt
78
18 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Pályaszállások
2008.10.15. 13:43
Szia Szendre!

Mi két éve voltunk ott egy hétre és isteni volt. Nem Lackenhofban van, hanem Lachtalon.
Abszolút pályaszállás. Remek beosztással. A konyha tökéletesen fel van szerelve. Van mosogatógép is, ami ha nagy társasággal mentek, akkor igen hasznos. Az egyik szekrényben még kuglófsütő formát is találtunk. Egyébként két konyha is van a házban, de mi a kicsit szobaként használtuk.
A szobák többsége 2 ágyas. Volt egy 3 és egy 4 ágyas, utóbbiban egy emeletes ágy. A házban volt két rácsios ágy is, ha esetleg megy veletek picibaba. Ágyneműt vinni kellett, törülközőre nem emlékszem...
A ház 3 szintes, minden szinten van WC és fürdőszoba, és ami nagyon tuti, hogy 3 bejárat van, így 3 kulcs is van a házhoz, ami nagyon tuti volt, mert hát 18-20 fő úgysem tud együtt maradni egész nap, és akkor probléma a kulcs.
És a legjobb, amit a végére hagytam: a szauna :)
Nagyon pöpec, és mi úgy vettük észre, hogy ez nem a mért áramból üzemel.
Mi 20-23-an voltunk s egy hét alatt 55 eurós áramfogyasztásunk volt. Najó, azért odafigyeltünk, hogy feleslegesen ne égjen sehol a lámpa, de ezt betudhatjuk a környezettudatos gondolkodásnak is. és ha már itt tartunk, a szemetet szelektíven kell gyűjteni (mi ezt úgy oldottuk meg, hogy a házban lévő szemeteseket levittük a nagykonyhába, és kijelöltük, hogy mibe mit gyűjtünk)
Minket a háztulaj fogadott és kaptunk tőle 1,5 liter házipáleszt. Elég durva szaga volt, így csak a bátrak kóstolták meg.
Bolt csak az ülős liftnél van Elég pici és drága, de a zsömlét ott szereztük be. Érdemes lemenni a legközelebbi városba bevásárolni.

Ha még bármi kérdésed van, vagy képet szeretnél, akkor írj emailt.

Üdv
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.