Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Hova menjünk kisgyerekekkel?

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Szab
2070 élménybeszámolót írt
2070
18 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Hova menjünk kisgyerekekkel?
2008.10.21. 13:17
Katschbergről csak jót tudok írni. Nem olcsó, de nagyon színvonalas hotelek vannak Katschberghöhe-n. Saját medencék, játszósarok, animátorok. Nagyrészük vagy pályaszállás, vagy rövid sétával megközelíthető a gyerekpálya. Három lányom van, végigcsnáltam 8 szezont "babakocsis síelésből". Katscberg a legjobb alternatíva a 500 km-es körzetben.
A hely az apukáknak is tökéletes, nagyon komoly pályarendszere van, pl. a széles fekete 3-as igazi carving pálya. Családi sielésre a legjobb a 2-es pálya 6 üléses liftel, lankás, széles és este is van világítás. Az 1-es igazi "baba pálya", lassú liftel. Ha érdekel jó ár/érték arányú appartman és "Hütte" faház akkor Aigner családnál jó áron lehet szobákat kivenni. Közvetlenül a fekete 3-as közepénél vannak az épületek. Hátránya, hogy babakocsival le kell sétálni a lankás pályákhoz. Az árak a 4/6 fős szobákra/hét vonatkoznak. Címük: https://www.katschberg.com

Ami még bejött az Kreischberg/Murau. Igaz, horror áron vannak a pályaszállások, de a kabinos tetején kiválóak az adotságok a "babakocsis sieléshez". Mi a legtöbbet itt sielünk. A "Dinó pálya" és a félcső a gyerekek kedvence. Sok sikert és kitartást! :)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.