Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Boardos kérdések

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
snowpuma005
5 élménybeszámolót írt
5
15 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Boardos kérdések
2008.12.11. 21:49
Ha még a "tojáshéj a popsidon" van - értheted úgy h most kezdted ezt a sportot/szülők tartanak el -, akkor is azt mondom: elégedj meg azzal, amit megvehetsz; ameddig nem teheted meg, addig álmodozz inkább a jobbról és tanuld meg értékelni azt, amid van. Sokan irigykednek ránk, mert egyáltalán nem olcsó mulatság!

Ha neki mész egy fának, ne a rossz hírnevű deszkádat szidd; ne hidd, hogy a Hummer nem megy tönkre. Ameddig nem tudsz vigyázni az "olcsóra", nem érdemled meg a drágát. ;)

Én, mint már írtam, L4Y-t vettem, a teljes felszerelésem az. Kipróbáltam és nekem tökéletesen megfelel. A bérlés egy hétre nekem 16 ezer HUF. Minden évben 1 max 2x megyek. Ha kihúzok ezzel a boarddal, kötéssel és bakanccsal 2-3 évet (vagy többet), akkor én nagyon boldog leszek. Nem mindegy, hogy veszel egy 60e Ft-os deszkát plusz még a kiegészítők, és használod egy évben 2x, az év többi napján pedig a szobád falán porosodik (mint az enyém). Igaz... kinek hogy engedi a pénztárcája...
Ha majd nekem is lesz pénzem, úgy h ne kelljen nélkülöznöm mást, akkor végre vehetek én is egy nevesebb, megbízhatóbb márkájú boardot, addig pedig élvezem a telet így, L4Y deszkával kötéssel és bakanccsal. A pályán nem a boardot figyelik (max a felvonónál), hanem hogyan tudsz lejönni... :)
Gondold meg, mit teszel!
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.