Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Boardos kérdések

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
minerel
3725 élménybeszámolót írt
3725
17 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Boardos kérdések
2009.02.11. 16:28
A cipőkre itt is ugyanaz a szabály vonatkozik mint a síelésnél. Akkorát szabad venni, hogy max a sarkad tudjon mozogni benne kicsit és azért kényelmes legyen. Nem árt ebben sem sokáig álldogálni, járkálni a próba során. Nem szabad nagyobbat venni.

Deszka minőségnél a famagos legyen előny mert az un. hab deszkák hamar felpuhúlnak. Használtnál elég nehéz megállapítani, hogy famagos vagy sem de ha konkrétan beazonosítható a márka és típus akkor azért utána lehet keresni a neten.

Deszka méretnél általános elv, hogy a kulcscsont és az áll közé érjen. Kezdőknél a rövidebb a jobb mert könnyeb irányítani a lapot. Ez a hosszúság változhat később attól függően milyen irányba akar fejlődni az emberke. A széleségénél ügyelni kell arra, hogy lehetőleg ne lógkon le a cipőnek sem az orra sem a sarka a deszkáról. Az elején még nem lenne probléma de később már gondot fog okozni egy leakadó cipőorr.

Kezdőként nem kell túlspirázni a védőfelszerelést. A bukó ok. ezen kívűl az elején hasznos egy görkoris védőszett(csukló, könyök, térd)mert ilyenkor még könnyen elakadnak az élek és ezeket a részeket csapják oda először. Fenék védő, gerincvédő inkább haladóknak kell de ha van akkor a használata nem árt.

Röviden ennyi de ha kihagytam volna valamit remélhetőleg boardos fórum társaim kisegítenek/kijavítanak.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.