Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Osztrák síoktatói vizsga

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Vid
490 élménybeszámolót írt
490
19 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Osztrák síoktatói vizsga
2009.03.16. 10:44
Köszi a videót!

A magyar vizsgán szerintem nem mennék át azok alapján amiket halottam, smsz táborba meg szívesen elmennék, ha volna rá pénzem.

Nyílván rengeteg gyakorlat van, és ezeket sokféleképpen kérhetik számon, azért próbálok itt mindenkit faggatni aki már nekiment az osztráknak, hogy megtudjam, konkrétan hol, pontosan hogyan és miket kértem számon.
Az a hely, amiről itt nemrég beszéltem csak rövid lendületet írt, meg hosszút. De lehet hogy máshol mások a követelmények. Stani azt írta korábban(kár hogy ide már nem ír), ha valaki már viszonylag jól síel nem lehet gond. Én például az általad berakott videókon levő gyakorlatok nagy részét(a fél léccel történő síelést leszámítva) meg tudom csinálni, kérdés, hogy néznek e olyasmiket hogy hol van a bot vége, mint a filmen meg hasonlók.(Videón is láttam magam és kb azt csinálom, amit érzek hogy csinálok, főleg kéz, bottartás hibáim vannak, de nem vészesek) Vagy például bemutatják e hogy mit kell megcsinálni, vagy mondanak egy szakkifejezést, és abból már tudni kell. Szóval ilyen apóságok, amik azért lényegesek lehetnek.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.