Én anno az indulásnál védtem a blogot és most is azt gondolom, hogy ezzel a megjelenéssel jobban el lehetne érni azt célt amiért elvileg bevezettétek, de az egész nem ér semmit ahogyan most működik, feb1. után feb10. a következő bejegyzés??!!! ez tényleg friss.., és ha erre valaki kritikusan fogalmaz akkor az rontja a hírnevet és talán még be is be is perlitek. A blog mellett a fórum is megmaradhatott volna, ott naponta többször is jelentekeztetek (Machu) friss infókkal, pontosan követni lehetett a helyzetet!
(de most őszintén: mindenki tudja, hogy az miért szűnt meg..., csak azt nem értem, hogy más helyeken miért nincs probléma a fórumozókkal? Eplény is kap bőven "hideget" és ott érdekes tudják kezelni ezt a dolgot, nincs sértődés-hiszti-siránkozás-megszűntetés, helyette 10 ajándékbérlet egy spontán fórumos talihoz, így is lehet ezt csinálni. Nem a vendéget kell okolni ha negatívan viszonyul, ezen az üdülési csekken pl évek óta nyomorogtatok pedig sokaknak megkönnyítettétek volna a helyzetét, ezért+azért nem lehet bevezetni.. de konkrét indokot nem hallottam soha, persze amíg kp-s vendégekkel is teltházon mentek akkor minek is, -érdekes miután Eplény általatok is érezhetően beindult
hirtelen megoldódott a kérdés?! )