Magyarország
Mátraszentistván Sípark
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
Kétkerék Vendégház - szobák és apartmanok wellness szolgáltatásokkal a Mátraszentistván Sípark közelében
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
maci-laci
3532 élménybeszámolót írt
3532
20 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Mátraszentistván Sípark
2010.02.13. 21:15
Kettő dologra reagálnék az ördög ügyvégje képében.
Hétvége=tömeg=várakozás=türelmetlen(esetleg bunkó tolakodó)emberek sokaságával.Javaslom ha teheted menj hétköznap és más színben látod az egészet.
A lassító:amennyiben visszaolvasol én is megjegyeztem ezt a dolgot.Viszont azt merem vállalni,hogy valami lassítási módra szükség van mert sajnos sok felelőtlen(esetleg rutintalan ember)ezerrel letarolná a várakozókat,mint ahogy meg is tette amíg nem volt a háló.Átéltem a következőt:pici lány közelít ezerrel hóekében üvöltve/sírva a háló felé.Próbálok kiabálni,hogy dőljön el oldalra de természetesen az ijedségtől leblokkolt és tehetetlenül a hálóban landolt.No most ha nem lett volna a háló akkor a várakozókat tarolta volna le,valószínű sokkal nagyobb sérüléseket szenvedve/okozva.Ebben az esetben sem a gyermeket hibáztatom viszont a szülőt illetve kísérőt annál jobban,hogy a csemete tudásán felüli pályára vitte.Szumma-szummarum valami lassításra szükség van de úgy,hogy az a kezdőknek és a gyakorlottaknak is megfelelő legyen.
h i r d e t é s