Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Elveszett, de meglett

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
vasssy
1780 élménybeszámolót írt
1780
18 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Elveszett, de meglett
2010.03.22. 22:40
Hát egy kicsit szomorkodom, mert ez egy szezonközi, időmúlató témakörnek tűnik, és az, hogy erről beszélgetünk azt jelenti, hogy közeledik a szezon vége?!
Ezt nem vagyok hajlandó elhinni!
;-)

Egyébként sajnos az a típus vagyok, akinek van mesélnivalója ebben a témakörben, mert a síeléstől eltekintve is jó vagyok ebben...

Szóval nézzük nagyjából időrendben:
Králikyn síeltünk, egy kollégám napszemüvegét kaptam kölcsön és amikor kicsit befelhősödött, feltoltam a fejemre. Aztán amikor néhány kör után újra kisütött, nyúltam érte, de... Saját dolgot elhagyni kellemetlen, másét meg nagyon gáz. Eszeveszett keresés a pályán és környékén, aztán végül a liftkezelőnél megtaláltuk, félretette. Akkor eshetett le, amikor megrántott a felvonó.

Hochkaron éppen fizetni szerettem volna a hüttében, de nem volt a tárcám a zsebemben. Készpénz, bankkártyák, autópapírok, az irataim, stb... Valaki megtalálta a buborékos felvonó beszállójánál és leadta a kasszánál. Utána visszamentem és kifizettem az ebédet, addig hiteleztek nekünk... :-)

Kaprunban a Hotelben vettem észre, hogy a hátizsákom nincs meg. (Benne volt a tárcám a szokásos cuccokkal (sose tanulok...), a sapkám, kesztyűm, sí és napszemüvegem, valamint a húgom fényképezőgépe) Aznap Schmittenen csúsztunk és bevillant, hogy a buszon még megvolt. Ugrás a kocsiba, vissza Schüttdorfba a végállomásra, de a sofőr már lezárta a buszt és hazament. Másnap reggel a portán azzal fogadtak, hogy telefonáltak a busztársaságtól, hogy menjek a táskámért. Semmi nem hiányzott belőle.

Idén Brunnalmra készültünk, amikor egy barátom hívott, hogy előző nap elhagytak ott egy telefont, valószínűleg a pályán, de már csak a kocsiban vették észre. Telefonáltak is a terepre, azt mondták utánanéznek. Amikor mondtam a kasszánál, hogy mi járatban vagyok, már mondták a barátom nevét és adták a telefont.

Ezek csak a komolyabb dolgok, a sapka/kesztyű otthagyás/liftbőlkiejtés is beletartozik a repertoárunkba természetesen. Ilyenkor mindig elgondolkozom, hogy itthon mi történne ezekkel a dolgokkal, de pl. Eplényről az idén és tavaly nagyon pozitív tapasztalatokat hallottam ilyen szempontból (is).
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.