Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Eligazodás a fórumban

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
zadmin
290 élménybeszámolót írt
290
19 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Eligazodás a fórumban
2010.12.01. 09:29
A sielok.hu biztosan nem lenne 10 éve piacvezető télisport oldal, ha azt a filozófiát követnénk, hogy akkor jó nekünk, ha a felhasználó minél többet kattint.

Ez kb. olyan lenne, mintha a google az igazán jó találatokat az ötödik oldalra rejtené, hogy többet kattints.

Az az érdekünk, hogy ha bejön a látogató, minél hamarabb megtalálja a keresett információt: síterep adatokat, szállást, üzletet, síutat, vagy épp információt a fórumban. Mindig figyelünk a visszajelzésekre, és folyamatosan dolgozunk azon, hogy minél használhatóbb legyen az oldal. Tökéletes soha nem lesz.

Az nekünk is nagyon fontos, hogy átlátható legyen a fórum, és az egész portál. Csak a fórumban van vagy 1700 topik, az egész portálon 120,000 oldal. Lehet kitalálni navigációs ügyességeket, de kereső nélkül nem megy.

Azért kérünk pl. Csabor-tól is konkrét problémákat, eseteket, mert azzal tudunk valamit kezdeni, arra tudunk megoldásokat kínálni. Tehát írjátok le bátran, hogy mi az, ami nehezen megy az oldalon, és esetleg milyen megoldást tudtok elképzelni. És ha esetleg előfordul, hogy nem a Te javaslatod valósul meg, és nem pont úgy, kérjük légy megértő, rengeteg feladat közül kell válogatnunk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk. Hogy a lehető legkevesebbet kelljen kattintanod, megtaláld, amit kerestél.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.