Menü ≡

Visegrád síterep leírás cikk galéria videó síiskola értékelés, élménybeszámolók

Üzenet írásához regisztrálnod kell, vagy be kell jelentkezned.
laponként: összesen 1, rendezés:
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Visegrád
Üzenet szövege
Feladó:  Visegrád - Nagyvillám
Dátum: 2020.01.15. 07:39
(Üzenetazonosító: 207479)
Visegrád - Nagyvillám Hozzászólások: 653
Regisztrált: 2009.12.11.
1 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Kedves sí és snowboardos barátaink!

Tessék a ködös időt szeretni!

Ez a hidegpárna lett a kedvencünk, megtartja a havat mini gleccserünkön, és alkalmanként tudunk hóágyúzni is benne. Persze közel sem optimális, mert ebben az időben nem tudunk nagyobb mennyiséget gyártani, azaz további pályákat nyitni (3/A, snowtubing), de a azért már összekötöttük az 1/A-t és a 2/A-t, vastagítjuk a hóréteget a nyitva tartó pályákon. Sajnos a látogatottságunk sem az igazi, pedig ebben az időben is lehet élvezetesen csúszni, a pályák kiváló állapotban vannak, a helyi iskolások nagyon élvezik esténként az edzéseket, egyáltalán nem zavaró a köd, nem olyan sűrű hogy a látást zavarná.

Ma is 9-21-ig leszünk nyitva, az 1/A, 2/A és ingyenes bébi pályákkal, és akár 5 db sífelvonóval. Kedvezményes jegyárak és 3+1 akció, érdemes a hangulatos esti sízést is kipróbálni. Nyitva természetesen a Nordica síkölcsönző és lehet jelentkezni síoktatásra közvetlenül, a +36303905972 számon is (előzetes jelentkezés javasolt). A büfénk teljes kínálattal várja a hozzánk látogatókat, hangulatos melegedőnkből pedig teljes panoráma nyílik a pályákra, így a szülők, nagyszülők, kényelmesen nyomon követhetik a pályákon zajló eseményeket.

A ködös időben egy rossz van, a nagyobb városokban gyorsan romlik a levegő. Ezért is érdemes a fővárost, legalább pár órás levegővételre elhagyni, és választani a visegrádi gleccser kristálytiszta levegőjét egy kis esti testmozgásra, higgyék el megéri.

Mindenkit várunk szeretettel!

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
DSC07375.JPG DSC07382.JPG DSC07388.JPG

laponként: összesen 1, rendezés:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »