Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Magyarország
Visegrád
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Gutbrod Rezső
152 élménybeszámolót írt
152
17 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Visegrád
2008.11.26. 17:52
Sziasztok!

Örömmel jelenthetem, hogy az 1/a (dupla tolókaros) pályát sikerült a nap folyamán ratrakkal megtaposni. Az éjszaka folyamán kemény hideget jósolnak, így rendesen ki is fog fagyni, valamint a 2/a pályát is tudjuk nagyobb ütemben ágyúzni.
Tehát holnap, azaz 2008. november 27-én ,csütörtök reggel 9-kor, Magyarországon először (nem kis mértékben a jól ápolt gyepsí pályának köszönhetően) megnyitjuk a téli szezont Visegrádon. Természetesen, ahogy eddig is, minden este világítással 21 óráig lehet jönni síelni és boardozni, nyitva lesz a büfé is teával és forralt borral. Az új baby pályánk is üzemelni fog köteles felvonóval (50 m hosszú 5 m szintkülönbségű), így természetesen oktatás is lesz. A megnyitott pályákat csak 1 napig tudtuk hóágyúzni, ezért javarészt természetes hó van rajta, de mint olvashattátok, a gyepsíelés miatt a hó alatt angol pázsit van, így a léceket biztosan nem teszi tönkre.
A hóágyúzott 2/a pályát az új 7 kanyaros tubing pályával pénteken szeretnénk megnyitni, erről még értesítünk benneteket.

Várunk mindenkit szeretettel hétköznapi kedvezményes árainkkal. További információ: https://www.visegradsipalya.hu

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.