Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Fedett sícsarnok Magyarországon?

Üzenet írásához regisztrálnod kell, vagy be kell jelentkezned.
laponként:
összesen 1
, rendezés:
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból:
Üzenet szövege
Feladó:  TervezőFérfiProfi síelő
Dátum: 2020.09.21. 21:18
(Üzenetazonosító: 209410)
Tervező Hozzászólások: 64
Regisztrált: 2015.02.08.
37 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

A műanyag pálya kiváló oktatásra, kb 100 m hosszig, be-kiszálló helyeken sífelvonóknál és székes kötélpályáknál, hogy ne kopjon ki a hó annyira illetve helyettesítse azt.
A sátoraljaújhelyit már felszedték. Ha nem esik rá, vagy nem készítenek legalább 30 cm-es havat, géppel nem kezelhető, tönkre teszi. Annak meg gratulálok, aki téli idény elején felszed, tavasszal meg visszarak több ezer négyzetméter anyagot. A munkadíjat sem hozza vissza a bevétel.
Tudomásul kell venni, hogy nyári forróságban , tréningruhába öltözve (mert ugye anélkül eséskor a bőr kevésbé marad meg a sportolón...) ez a lehetőség senkit nem érdekel. Újhelyen ingyen pályahasználattal sem volt közönség.
Másrészt technikai korlátai vannak a műanyagoknak, nagyobb sebességnél megolvad a síléc alatt. ez nem hibája, ez a fizika. Lehet kenegetni, (az anyag vagy környezetbarát, vagy nem, de plusz költség) nedvesíteni, vannak más, kifejezetten nedvesítéssel működő pályabevonatok.
Szép az elmélet, de előbb a valóságban körül kell nézni, hol, mennyi több száz méteres pálya üzemel és hogyan? Hangsúlyozom: megnézni, nem újságcikkre és TV riportra hivatkozni !
laponként:
összesen 1
, rendezés:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
További sítáborok
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »