Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Kanyarsí programok - Replaci topikja

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Kanyarsíklub Replaci
1224 élménybeszámolót írt
1224
19 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Kanyarsí programok - Replaci topikja
2009.05.23. 00:24
Halihó, kedves síelő kollégák!

Az online marketingre vonatkozó törvényi szabályozások a céges és lakossági piacot célzó reklámok megkülönböztetésével a magánszemélyek privát szféráját hivatott védeni. Emiatt Május 31. után nem küldhetem a Kanyarsí Magazint (hírleveleket) azoknak, akiknek adatai nem tartalmazzák nevüket és lakcímüket.

A gazdasági reklámtevékenység alapvető szabályairól szóló törvény 6. paragrafusa alapján a Kanyarsí Hírlevélre (új néven: Kanyarsí Magazin) feliratkozhatsz magánszemélyként és nem magánszemélyként.

Ha magánszemélyként iratkozol fel, akkor több adatot kell megadnod, mintha nem magánszemélyként iratkozol fel.

Nekünk ezeket az adatokat kötelességünk tárolni, nyilvántartani. Azt a kérdést, hogy magánszemélyként, vagy nem magánszemélyként iratkozol fel, kizárólagos joggal te magad döntheted el.

Alternatívák:

1. Már fel vagy iratkozva a Kanyarsí Hírlevélre, és magánszemélyként szeretnéd járatni az ingyenes Kanyarsí Magazint. Feladat: leiratkozás a régi hírlevélről, és egy új Megrendelés feladása a következő link bal oldalán: http://www.kanyarsiklub.hu/Magazin_megrendelo.html

2. Már fel vagy iratkozva a Kanyarsí Hírlevélre, és nem magánszemélyként szeretnéd járatni az ingyenes Kanyarsí Magazint. Feladat: leiratkozás a régi hírlevélről, és egy új Megrendelés feladásaa a következő link jobb oldalán: http://www.kanyarsiklub.hu/Magazin_megrendelo.html

3. Már fel vagy iratkozva a Kanyarsí Hírlevélre, és se nem iratkozol le, se nem újítod meg a VIP tagságodat, akkor ezt olyan egyértelmű nyilatkozatként tekintem, hogy nem magánszemélyként továbbra is maradni szeretnél a Kanyarsí Klub adatbázisában.

4. Ha eddig még nem voltál feliratkozva, és szeretnéd megrendelni az ingyenes Kanyarsí Magazint, a következő linken megrendelheted.
http://www.kanyarsiklub.hu/Magazin_megrendelo.html

Kérem szíves együttműködésedet abban, hogy a törvények betartásával tudjam kezelni ezt az új helyzetet.

Maradok tisztelettel:
Kanyarsi-Magazin.jpg
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.