Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Felvonók

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Vid
490 élménybeszámolót írt
490
19 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Felvonók
2011.02.07. 11:27
Én is a gyorsabb lifteket szeretem, a kabinosokat a le-felcsatolás, sorbanállás miatt kevésbé.
Franciaországban legfeljebb reggel egy fél óráig van sorbanállás a lifteknél, úgyhogy ez a tényező ott nem mérvadó, viszont a menetsebesség már azért ott is számít.
A tányérosokat azért kedvelem mert felfelé is lehet síelni, nem töttyedek el, néha rövid lendületekkel síelek felfelé, ha nem túl jeges a nyom.
Ha feltalálnák a gyorsítós tányérost annak nagyon örülnék.

A lehajthatós plexis ülőseket nem kedvelem. Egyrészt jóidőben is lehajtja mindenki, másrészt rosszidőben így is úgy is fel kell öltözni, különben az arcomra fagy a mosoly ha megengedem kicsit lefelé. Úgyhogy marad az, hogy egy sárga karcos plexin át nézhetem csak a tájat, és hallhatom felerősítve a szomszédok dumálását.
Remélem nem fog nagyon elterjedni, hálistennek úgy látom a franciák nem mozdultak rá, ott egyelőre csak Alpe d huezben találkoztam ilyennel.

Van valakinek ötlete arra nézve hogy pld Val Thorensben miért van annyi kabinos? A magas fekvés miatt? Mert amúgy tetszene a hely, csak a legjobb pályákra kicsit hosszadalmas így feljutni. Ráadásul amint látom, a legújabb felvonó is kabinos lesz.

A francia nem gyorsítós 4-es pomák vajon hány évesek lehetnek?
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.