Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Felvonók

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Vid
490 élménybeszámolót írt
490
19 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Felvonók
2011.02.08. 16:08
hunyadee:
Én múlthéten voltam 1 napot Val Thorensben, és a Pecletnél egyszer kb 5 percig álltam sorban, a Grant Fondnál meg kb semennyit, pedig felmentem vele vagy 4 szer. Szerintem ez nem kis síterep. Az általam értékelt síterepek között a reggeli első 1 órát leszámítva sehol nem volt sorbanállás, reggel is max 5-6 perc.

huligan:
Hát jó.Mennyiből jössz ki Ausztriában egy 100 km feletti összhosszúságú, síliftekkel összekötött terepen 6 napos síbérlettel közvetlen pályaszállással reggeli, étkezés nélkül utazással?

kroma: Ismerjük egymást? :))


Amúgy nyilván nem hóviharban nem engedem lehajtani, hanem jó időben. Bár én a hóesést sem számolom a rosszidőhöz, síelésnél megesik az ilyesmi, van ugye kabát sapka, lefelé sem szaunában csúszunk.

Krechl:
Nem feltétlenül kell bubisnak lenni az újabb felvonónak. Akárhogy lehet rendelni a felvonókat.

AAron:
Látod pedig én ezek szeint még mindig nem érek fel huligannal:) "1: ha engedted lehajtani a bubit, az a te hibád. Nem te voltál a főnök a felvonón...:)"

klaci1959:

A rövid lendület nem azt jelenti hogy jobbra majd balra elhagyom a nyomsávot. (Ahogy az a tiltó piktogrammokon szerepelni szokott) Az ugyanis a mögöttem jövő haladását nehezítheti, azért tiltott.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.