Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Biztosításkötés, de kivel

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Apple csilla
25 élménybeszámolót írt
25
8 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Biztosításkötés, de kivel
2018.01.03. 15:55
Sziasztok!

Nagyon tudom ajánlani - sajnos zakózási tapasztalatból - az EUB biztosítót is. Hasonlóan az előttem szólóhoz, nagyon flottul intézték az én balesetem körüli teendőket és valóban azon kívül, hogy felhívtam őket, onnantól már mindent nagyon precízen intéztek, illetve az orvosi csapatuk is mindenről tájékoztattak. Az általuk kiküldött betegszállító pl. VIP Mentőszolgálat volt.

Mivel családi síbérletünk volt, ezért csak az én részemre fizették azt az időarányos díjat, mely az aktuális kint tartózkodásunk idejére szólt. A többi elvileg bukó lett volna.
Ez szezon bérlet esetén nagyon alacsony - napi 11 eur/fő - volt. Az már egyik biztosító szerződésében sincs benne, vagy legalábbis nem tudok róla, hogy a hátralévő időszakot is térítenék, ha egyértelmű, hogy nem tudom már igénybe venni.

Tehát, akinek napokra szóló bérlete van és ebből következőleg a napi bérlet díja is magasabb több pénzt igényelhet vissza a biztosítótól, mint a szezonbérletesek. Igaz - mi - legalább olcsóbban síelhetünk. Mérlegelés kérdése.

Viszont, ebben az esetben sem kell "odalenni", mert maguk a síterepek is szabályozzák a bérlet visszatérítés %-át és egyéb feltételeit.
Az esetemben a Kreischberg lift társaságnak írtam, hogy legyenek szívesek tájékoztatni az erre vonatkozó szabályzatukról.
Az azonnali válaszuk is fantasztikus volt: februárban közel időarányosan de az egész családom számára kp-ben visszatérítették a síbérletek árait!! Barátnőm vitte az orvosi papírjaimat és bérleteinket, majd mindenféle meghatalmazás és egyéb irathalmok nélkül odaadták neki a zsozsót.

Mindenkinek baleset-mentes jó sízést kívánok az új évre is!!
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.