Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Hóviszonyok - vélemények

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
breez
38 élménybeszámolót írt
38
15 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Hóviszonyok - vélemények
2011.03.19. 17:57
Ha Tirolban gondolkozol megis, akkor nem is muszaly a gleccser.
Nezzd meg ha erdekelhet ezeket a helyeket is: St.Anton am Arlberg,Ischgl,Serfaus-Fiss-Ladis ezek eleg magasak nagy helyek es hobiztosak meg aprilis kozepen is.
De vigyazat ha egyszer ezen helyek valamelyikere elmegy az ember fenn all a veszely hogy utana csak erre a kornyekre fog mindig vagyni:)
Mi mar befertozodtunk nehany eve,jovo het szerdan is megyunk ujra 5 napra Ischgl-be igy en most nagyon oruok a visszatert hideg idonek es a friss hoesesnek.
Tavaly ugyanzen a helyen volt olyan hogy delutan az ev ezen idoszakaban olyan hozapor kerkedett 5perc alatt hogy esett cca. 4-5 cm ho negyed ora altt,tavalyelott pedig szinten marc.vegen egy ejjel esett annyi hogy delelott kozel terdig ero puha szuzhoban csuszkaltunk kaprazatos napsutesben.
Bar iden nem volt egy tiroli hely sem elkenyeztetve a gyakori havazassal de ebben a bolond tavaszban barmi elofordulhat.
A helyedben en nem dontenek el elore semmit sem hanem egy-ket nappal elotte dontenek hogy hova menjek de ebben a kornyekben gondolkoznek.
Szallas lesz minden katagoriaban szabad az tuti,kiveve ha husvet is beleesik mert akkor erdemes a szallasrol elore gondoskodni.
Ha nem pont akkor mennel akkor meg ott helyben is talalsz szallast egy nagyedora alatt biztosan.
breez
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.