| |||||||||
Üzenet szövege | |||||||||
![]()
Sziasztok
Ismeri valaki vagy próbálta-e az RTM 81-et, vagy más lécet ebbøl a tipusbol? Lecet vennék és ezt szurtam ki. Koszi Mm |
|||||||||
![]()
:-)
Ehhez max. Eizenstein Patyomkin Páncélosát nézhették, kb. annyira kreatîv... :-( Előzmény: (gaboca 173340)
|
|||||||||
![]()
Vehetnél hozzá egy raszta hajjal borított sisakot! :-D
Lehetne kvízelni, ehhez milyen szert tolhattak? Előzmény: (klaci 173338)
|
|||||||||
h i r d e t é s
| |||||||||
![]()
Akkor már muszáj váltanod, Rossinál kikoptak az igazi csámpások!
Előzmény: (csabor 173334)
|
|||||||||
![]()
Völkl Bob Marley :-)
Előzmény: (minerel 173337)
|
|||||||||
![]()
menéztem a régebbi modelleket és arra jutottam ha spangliztak a dizájnerek akkor az összes tervezőirodában kötelezővé tenném a szívását. :-) Szerintem tök jó lett.
|
|||||||||
![]()
Ja, legalább :-(
|
|||||||||
![]()
Ja, legalább :-(
|
|||||||||
![]()
De legalább csámpás!
Előzmény: (gaboca 173310)
|
|||||||||
![]()
Ajjaj!
Előzmény: (gaboca 173310)
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
![]()
Azért postára ne adj csokit, ha valamikor valahol összefutunk majd behajtom! Nem szeretnék azért így kinézni! :-)
Előzmény: (blevy 168533)
|
|||||||||
![]()
Megvan a kulcs mennek a csokik! Nagyon köszi, legalább rájöttem, hogy 8-asra voltak állítva ami a súlyomnak (56-60) a legkeményebb beállítás.
Egyelőre szkeptikus, de nagyon kiváncsi vagyok, hogy ha finomabbra állítom tudok -e sízni az asszonnyal zöldes kékes pályákon, lassabb temponál is meg tudom fordítani? Van ezzel kapcsoltban tapasztalat? Ennyire változik a beállítástól? Előzmény: (gaboca 167827)
|
|||||||||
![]()
Itt van nálam a kulcs, írj privátban címet.
Előzmény: (blevy 167822)
|
|||||||||
![]()
Hú az nagyon szuper lenne, köszönöm szépen előre is :)
|
|||||||||
![]()
Megkérdeztem a kereskedőt akihez én járok, jár a léchez a kulcs, ami komfortot nyújt az imbuszkulcshoz képest látod a kulcson levő skálán is az értékeket, megnézi talán van neki fölös darabja.
Előzmény: (blevy 167660)
|
|||||||||
![]()
Sejtettem a boltot, nem életszerű, hogy nem adnak a léchez kulcsot...
Nézd meg, ha egy kicsi imbusz csavar van benne akkor egy bicós marokszerszámmal megoldódik a gondod. Kattints a képre a videó megtekintéséhez: http://www.skiing.hu/how-to-choose/...power-switch-individual-calculator Előzmény: (blevy 167660)
|
|||||||||
![]()
azt hiszem a montagna -ban vettem, de alapból azt is olvastam, hogy kulcs nem jár hozzá mert, hogy minden síterepen van (Gerlitzenben nem találtam olyan felvonót ahol lett volna, mondjuk)
|
|||||||||
![]()
Hol adták el azt a lécet kulcs nélkül?
Előzmény: (blevy 167646)
|
|||||||||
![]()
Az a baj, hogy kulcsot nem találok eladót, állítólag minden pályán van a felvonosoknál, de én nem találkoztam vele.
Ez jó hír mert nagyon tetszik a léc, de esélytelen az asszonnyal kék pályázni :) |
|||||||||