Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Ha léc köll: Völkl! topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
endre77
317 élménybeszámolót írt
317
4 éve tag
2024.04.14. 14:45
Ez egy jo lec ha valaki szereti a domborura kepzett vegeit/tip rocker/!!..Ellentetben a teljesen homoru aljaval/camber/...tobb fajta hora is jo,- viszont nem olyan stabil mint a /full camber/..a kemeny ,gyors geppel jol kezelt havon...magyarul butitott sportlec...de csereben puhabb havon, melyebb havon is eleg jo!
Előzmény: (Pisti P 221252)
Pisti P
8 élménybeszámolót írt
8
10 éve tag
2024.04.13. 19:30
Tapasztalt síelő vagy, aki a tökéletes sílécet keresi? Akkor a Völkl, Racetiger GS + Rmotion 3 12 GW lehet a megfelelő síléc. Ezt a sílécet kifejezetten a sportos síelők és a lejtőkön versenyzők számára tervezték. Ez a síléc hosszú sugarával különösen alkalmas hosszú óriás-műlesiklásszerű kanyarokra. Élvezze a tökéletes síelési élményt a Völkl, Racetiger GS-sel!
A Völkl, Racetiger GS síléc 3D Radius Sidecut-tal van felszerelve, amely maximális fordulási és sebességi sokoldalúságot kínál. A síléc nagy sűrűségű, nagy molekulájú polietilén Base P-Tex 2100 bázissal rendelkezik, amely kivételes siklást és tartósságot biztosít. A Full Sidewall konstrukció közvetlen erőátvitelt és precíz erőátvitelt biztosít, így maximális élszabályozást biztosít a lejtőn.
A Völkl, Racetiger GS síléc Multilayer Woodcore 1 laminált rétegekből áll, amelyek stabilitást és mozgékonyságot biztosítanak. A Tailored Carbon Tips innovatív gyártási eljárást alkalmaz a síléc jellemzőinek precíz beállításához, így érzékeny manőverezhetőséget biztosít a lejtőkön. A Tailored Titanal Frame a Titanal váz szélességét a sílécek egyéni hosszához igazítja, testreszabott csillapítást és merevséget kínálva.
A Völkl, Racetiger GS síléc Tip & Tail Rockerje ívelt formákat mutat be a változatos síteljesítmény érdekében, gyors kapcsolódást és gördülékeny faragást biztosítva. A síléc Titanal kerete növeli a láb alatti erőt, így magabiztos, vibrációmentes irányítást biztosít a pályákon. A Woodcore különleges PU konstrukciójával és fa magjával könnyű mozgékonyságot kínál, így a síléc könnyen manőverezhető.
Az Rmotion 3 GW exkluzív Marker Völkl lemezkötöző rendszerrel a Völkl, Racetiger GS síléc gyors és biztonságos rögzítést biztosít a bakancshoz. Ez a síléc Green Energyvel épült egy környezetbarát létesítményben, így biztosítva, hogy élvezze a síelési kalandokat, miközben környezettudatos.
Ha olyan sílécet keres, amely kiegyensúlyozott teljesítményt, könnyű stabilitást és maximális éltartást biztosít, a Völkl, Racetiger GS + Rmotion 3 12 GW a tökéletes választás az Ön számára. Készüljön fel, hogy megtapasztalja a pályák izgalmát ezzel a kiváló minőségű síléccel!
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.