Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Ski C.U.L.T. információk

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
SíMan
427 élménybeszámolót írt
427
17 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Ski C.U.L.T. információk
2011.11.14. 14:02
Hazajöttünk a Research Camp-ből, sajnos nagyon gyorsan eltelt! Addig összegzem az élményeket, amíg még frissek. Röviden: azt kaptuk, amire számítottunk! Kell ennél több?
Négyen mentünk s már kifelé az úton felkészítettem a társakat, ez nem az a síelés lesz, amit eddig csináltunk, hanem oktatás. Azt gondolom egészen jól sikerült előre felmérnünk, mert várakozásainknak, elképzelésünknek megfelelően alakultak a dolgok.

A mi csoportunk (amatőrök, hobby síelők) eredetileg 8 főből állt, de az egyik "nebuló" az első csúszás alkalmával feladta (ha jól értettem azt mondat: "ő nem beszélgetni jött ide"), így 7-en maradtunk. Szerencsére elég homogén volt a társaság, így jó hangulatban teltek a foglalkozások. Természetesen az alapokkal kezdtük: hóeke! Szerintem egyikünk sem gondolta, hogy ez ennyire próblémás lehet, nekünk "jól" síelőknek. De említhetném a stop lendületet is. Azok voltak! Pedig tudtam, hogy itt szét kell szednem a rossz beidegződéseket és ki kell akalítani a jó mozgást, de más ezt tudni és más megélni. Másnapra teljesen letörtem mondván ez nekem nem fog menni. Szerencsére azért nem így történt és szépen lassan valamennyien elindultunk egy nagyon biztató úton. Még a végén megtanulunk síelni?

A SKI C.U.L.T társaságról röviden: borzasztó szimpatikus, hiteles emberek. Nagyon tudom értékelni azokat az embereket, akik magas szakmai felkészültséggel, a szakmájuk iránti alázattal, elhivatottsággal viseltetnek, ugyanakkor nagyon szerényen tudnak viselkednek. Őket ilyeneknek ismertem meg.

Minket Szénási Virág okított. Már első ránézésre megállapítottuk, hogy a mi csoportunk járt a legjobban mert a tudáshoz esztétikai élmény is társul :)! Nagyon jól kezelte a csoportot, a kellő mélységű magyarázatot fűzve a feladatokhoz, amiből megértettük mit, miért csinálunk. Az aki az első csúszáson elment tőlünk, valószínűleg mást várt az oktatástól, de ez nem a szervezők, Virág hibája volt!

Maga a tábor igazán profi módon volt megszerveze. Ez alatt azt értem, hogy a srácok pontosan tudták mit akarnak velünk csináltatni. A tábor alatt azt éreztem foglalkoznak velünk - nem csak az oktatás alatt -, ugyanakkor nem akarnak ránktelepedni. Semmit nem eröltettek, de lehetőségeket biztosítottak (pl. videó elemzés, sílécek kipróbálása, stb.).

Korábban eddig 1 x voltam 1 órát síoktatáson, ezért nincs nagy összehasonlítási alapom, de ez a pár nap nekem és a velem utazóknak teljesen bejött. Új motivációkat kaptunk és alig várjuk a következő síelést, illetve oktatást. Mi biztosan megyünk velük máskor is. Még rengeteget lehetne írni, de talán már így is hosszúra sikerült a beszámoló. Akit egyéb részletek érdekelnek kérdezzen nyugodtan.

Ui.: Nagy örömömre szolgált, hogy a fórumról Lackóval megismerkedhettem, mégis csak más a hozzászólásokat valós személyhez kötni!
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.