Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Ski C.U.L.T. információk

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
ozsi
2143 élménybeszámolót írt
2143
14 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Ski C.U.L.T. információk
2011.11.14. 14:06
Lement a tábor, és én sajnos csak két napot voltam ott, és abban az időben is elég hektikus volt a programom a filmezés és a tévéfelvétel miatt. (Na meg a saját hülyeségemnek köszönhetően, miszerint szombat délután három órát autózhattam a Pitztalon felejtett kötésemért...) Így sajnos kimaradtam a lazább esti dumákból, amit nagyon sajnálok.

De amikor ott voltam, csupa olyan dologba csöppenhettem bele, ami nagyon tetszett. A pályán és este is azt láttam, hogy mindenki nagyon érdeklődött, és láthatóan szeretett volna minél több információt és tudást összeszedni. Kémeim szerint az oktatók elég hatékonyak voltak ebben, így nekik is köszönöm a közreműködést (névsorban: Ati, Gabesz, Piri, Tetta, Virág)! A hangulat nagyon jónak tűnt, szívesen élvezném még sokszor a társaságotokat...

Mi sokat tanultunk, mert jóllehet régóta oktatunk együtt, a SKI C.U.L.T. módszer rendszerszerűen ebben az évben kezd kialakulni, és azt szeretnénk, hogy olyan formát ölthessen, hogy más síoktatóknak és síiskoláknak is hatékonyan tovább tudjuk majd adni. Komoly tapasztalatokat gyűjtöttünk most ennek érdekében, így aki eljött velünk ebbe a táborba, és bábáskodott a módszer születése környékén, sokat segített nekünk a módszer fejlesztésében!

Én is sokat tanultam közben a tévéfelvételek során, ami azért is hasznos, mert videofelvételen rögzítettük az oktatást, így utólag újra és újra ki tudjuk majd elemezni a hatásokat.

Nagyon várunk minden visszajelzést, mert a pozitív erőt ad, a hibákból pedig tanulhatunk, és javítani fogunk rajtuk.

Még 1x kösz mindenkinek!

:-)))
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.