Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Ski C.U.L.T. információk

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Nagy Péter /Bundi/
119 élménybeszámolót írt
119
16 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Ski C.U.L.T. információk
2013.02.06. 23:12
Sziasztok!
Immáron 17. szezonja tudom közelebbről figyelemmel kísérni az olasz síoktatók munkáját. Az eltelt évek alatt nem vettem észre semmi forradalmi változást az oktatási módszereikben (persze lehet, hogy csak én voltam figyelmetlen). Ami viszont szemmel látható az az, hogy lényegesen több tanulót oktatnak mint mi magyarok (persze százalékosan értve). Lehet, hogy az állandóság, a kiszámíthatóság,a lassú fejlődés, egységes oktatás nagyobb vonzerőt jelent, mint a forradalmian új dolgok???
Nem hiszem, hogy egy olyan tanuló, aki pár éve épp az asszimetrikus hóekével küzdött, az most szívesen tanul tovább egy olyan módszertan szerint ahol alig van hóeke, vagy ami most van az éppen más mint amit ő tanult. Sokkal rosszabb a helyzet akkor ha mondjuk egy tanuló eljut egy évben két különböző oktatóhoz, az mit fog tanulni az egyiktől, és a másiktól, melyiknek higgyen, neki melyik a jobb???

Lehet, hogy ki kellene végre alakítani egy egységes magyar síoktatást.

Lehet, hogy el kellene azon gondolkodni, hogy a meglévő síoktatókat tömörítő szervezetek fő profilja és fő bevételi forrása ne a síoktató képzés legyen elsősorban!

Lehet, hogy nincs szükség a másodállású, alacsonyan képzett, alulfizetett oktatókra!

Lehet, hogy nem egymással kellene küzdeni, kinek is jobb az iskolája, hanem azért, hogy végre mindenki megértse, szükség van az oktatásra, nem a tiédre, nem az enyémre, az oktatásra!!!

Ja és a rezervátum, az van, és viszonylag kevesen vannak benne akiket ilyen mélységekig érdekelne a síelés.

Üdv
Bundi
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.