Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Szezonbérlet - Éves síbérlet

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
kolzol
40 élménybeszámolót írt
40
16 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Szezonbérlet - Éves síbérlet
2013.10.05. 10:20
fürdés: minden kempingben IDEÁLIS zuhanyzó/fürdőblokk van - gondolj bele a verseny a téli kempingek között szinte csak a fürdő adottságaiban van. a fű mindenhol egyforma.
villany - 16 amper - ára drága 0.4-0.8 Eur /kwh utólag év végén fizetve
gáz - vagy bekötsz a hálózatra (ott adnak mindent) vagy palack - (itthonról 22kgos propán - tizenpárezer HUF, kint 33 kgos kb 77 Eur. )
"és ott fűtötök???" a kedvenc kérdésem...
Tudod mi szeretünk sízés után megfagyni...
lakókocsi 10 légköbméter - 4kw os GÁZ kazán... otthon 300 légköbméter 24 kw os kazán... volt már h 34 fok volt a lakókocsiban hajnal 3kor mert valaki 7esen (max10) hagyta a fűtést. villannyal fűtve a gatyád rámegy. profiknak távirányítású a fűtés és a határról kapcsolják be sms-el... mire odaérsz már meleg van. a határ a csillagos ég árban és igényszintben egyaránt.
bérlés - jellemzően ezek privát lakókocsik. de találsz 1-2 bérelhetőt is érdemes a kempingek honlapját megkeresni, vagy itt is van 1: http://www.schladming.hu/
javaslom mielőtt belevág vki ebbe a szakágba béreljen ki 1 lakókocsit helyben pár napra, h ne érje nagy meglepetés. mi imádjuk szezonbérlettel kombinálva ideális. ha praktikák kellenek akkor szívesen mondom a tapasztalatokat.
Előzmény: (Traveller 161183)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.