| |||||||||
Üzenet szövege | |||||||||
![]() |
|||||||||
![]()
Szia Lackó!
Engem lehet, hogy érdekelne az út. Kérlek írd meg a részleteket az imrezoltan@hotmail.com-ra. Egyedül jönnék. Zoli |
|||||||||
![]()
Egy szobát átadna egy pár, ha valaki jönne a helyükre. (Egyedül is lehet menni a szobába. )
Aki gondolja, jelentkezzen, és megbeszéljük a továbbiakat. |
|||||||||
h i r d e t é s
| |||||||||
![]() |
|||||||||
![]()
Szia!
Érdekelne a lehetőség, ha még van két szabad hely! Az információt:takacsti@vipmail.hu címre várom! Köszönettel:Éva Előzmény: (Lackó 208408)
|
|||||||||
![]()
Még két foglalt szobánk van, ha most kapna kedvet valaki.
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
![]()
Kedves Lackó!
Érdekelne a lehetőség, ha van még szabad hely 1 főnek. Infókat a drvitezzsolt@gmail.com emailre köszönettel veszem. Üdvözlettel Zsolt |
|||||||||
![]() |
|||||||||
![]()
Szia Lackó,
Engem is érdekelne, hogy van-e még szabad hely 1 fő számára! Megkoszonom, ha elkuldod ide a részleteket:meggyfavirag@gmail.com Dóri Előzmény: (Lackó 208097)
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
![]()
Szia Lackó
Érdekelne a túra Egyedül lennék ,mennék ,bátran csatlakozom szobabeosztásilag bármilyen korosztályhoz ,csapathoz ha el/befogadnak 40es nemdohányzó snowboarder Üdv Zoli Kérnék még több infot szentesized@gmail.com 70/6046053 Kőszi Előzmény: (Lackó 207865)
|
|||||||||
![]()
Szia!
Mindkettőre átküldtem a tudnivalókat. A pálya távolsága kb 1.5km. Fai della Paganella közepén fogunk lakni, és a település széléről indul az egyik felvonó. Mi vagy ide, vagy a kb 5km-re lévő Andalóba megyünk fel minden nap a saját busszal. (Andalóban vannak a kék pályák, ha a társaság olyan, akkor ott kezdjük a napot.) Persze jár síbusz is, ha valaki előbb vagy később menne ki a pályára vagy jönne vissza. Szállodában fogunk lakni, vannak 1, 2, 3 és 4 ágyas szobák is. Gyerekek inkább kicsit nagyobbak lesznek, de remélem ez nem lenne gond. Síoktatás teljesen kezdő kivételével 4 csoportban lesz (gyengébb és erősebb középhaladó, haladó és erős haladó), szóval biztosan passzoltok valamelyikbe. Lackó Ui: Ha fontos szempont a gyerektársaság, akkor van egy másik síelésünk is, rengeteg gyerekkel, oktatással, erről is küldök át infókat. Előzmény: (levi1 207891)
|
|||||||||
![]()
Szia!
Elküldtem a mailt. Lackó Ui: Bocsánat, ott véletlenül Melindának írtalak, elnézést. :-) Előzmény: (szigike 207888)
|
|||||||||
![]()
Szia.
Még légyszi tedd hozzá a pálya távolságot persze csak a gyerek miatt ,mert gondolom mi a pár perc,de mégis. Illetve nem láttam két fős elhelyezést,ezért a két légterűség mellett nekem az apartmaan osztás is szóba jöhet,ha lehet. Kösz:J |
|||||||||
![]()
Szia!
Nekem is jó lenne az időpont. A 6,5 éves kislányommal mennék, busszal. A részletes tájékoztatót szeretném kérni,illetve h van e ebben az esetben gyerek kedvezmény,illetve a bérlet árakat.Érdekelne h az összeszokott csapatban vannak -e 5-10 éves gyerekek a kislányom miatt. Ha esetleg még kaphatnék oktatás árakat is,ha van tervezve ilyen korú gyerekcsoport.(nem kezdő) A levi1@tolna.net-ravagy ide pr. Nagyon köszönöm:János |
|||||||||
![]()
Szia!
Úgy néz ki, hogy jó lesz nekem ez az időpont. A 10 éves kislányommal mennék, busszal. Kérhetek egy részletes tájékoztatót? A papai.melina@gmail.com-ra. Nagyon köszönöm, Melina Előzmény: (Lackó 207865)
|
|||||||||
![]()
Sziasztok!
Szokásos márciusi napfényes olaszországi síelésünkre még akad néhány helyünk. Aki gondolja, még becsatlakozhat a csapatba. 3 szobánk még van a foglaltakból, és a buszon is van hely. Időpont: március 1-7, 5 nap síelés Helyszín: Paganella, Olaszország https://sielok.hu/siterep/paganella.../ Csodás pályarendszer a Dolomitokban, gyönyörű környezettel, hosszú és változatos pályákkal, kényelmes felvonókkal. (csak ülős és kabinos liftek vannak) Múlt héten is besíeltük, egyszerűen szenzációs volt, írtam is egy kis fotós élménybeszámolót ide: https://sielok.hu/forum/viewtopic.p...hp?t=1127 Most másfél méter hó van a hegyen, márciusig várhatón még fog hozzá esni. (Nem mintha ez nem lenne bőven elég, de legyünk csak telhetetlenek! :-) ) Társaság: Többségében már évek óta összeszokott, de újak felé nyitott, vegyes korosztályú -nagy átlag kb negyvenes- társaság, néhány frissen becsatlakozóval. Utazás: bérelt, kényelmes busszal. (vagy saját autóval, ha valaki azt szeretné) Szállás: pár percre a pályától, Fai della Paganellán, 3 csillagos hotelben. Ellátás: félpanzió (reggeli, vacsora) Síoktatás: A csoporttal hárman is ott leszünk oktatók, mindenkivel szívesen foglalkozunk, aki ezt igényli, gyenge középhaladótól erős haladóig. Az oktatás egész délelőttös, kis csapatokban síeljük be a hegyet, sítechnikát fejlesztünk, csiszolunk, közben jól érezzük magunkat. Ha jönnél, vagy kérdeznél bármit, akkor írj itt, vagy privátban! Lackó |
|||||||||