Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Szlovákia
Martin (Martinske Hole)
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Viri
715 élménybeszámolót írt
715
20 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Martin (Martinske Hole)
2014.02.14. 10:37
Akkor úgy látom a Martinske hole-n semmi sem változott, kivéve, hogy lebontották az együléses libegőt, amellyel a buszos csoportok is meg tudták közelíteni a pályarendszert, és építettek pár éve egy 4 üléses felvonót a kék pálya mellé.

Egyébként az utolsó képen, ahol álldogáltok, láthatóak a régi együléses libegő székei. Vas ülőke és háttámla, a szék mellett két horog ahova a léceket rakták. Ebben kellett annó 25 percet utazni a völgyből a pályákig. Hát nem volt nagy élmény és főleg fűtettlen! De legalább volt rá lehetőség, hogy a "gyalogosok" is feljussanak. Igaz a feljutás egy, másfél órába is beletelt, főleg ha sok buszos csoport összeszaladt.
Nem utolsó sorban Martinból helyi járattal is ki lehetett menni.

Amúgy a pályarendszer tényleg elfogadható, s ami az előnye volt, hogy ha a környéken nem volt hó akkor Martinske hole-n mindig lehetett sízni. Persze voltak zökkenők is, mert nem nagyon szerették a magyarokat, az automata elég gyakran leállította "szél" miatt a felvonókat.

Volt egy esetünk, amikor éppen megváltottuk a jegyeinket, s leálltak a felvonók, és nem is volt rá kilátás, hogy beindulnak. Persze mindenki ment, hogy visszaváltsa a jegyeket, a pénztáros azonnal elfelejtett magyarul, s lincshangulat kezdett kialakulni. Szegény alig tudott kimenekülni - a gondolom még most is ott álló - fabódéjából.

Nekem ez volt az első pályám, ahol belekóstoltam a sízésbe, és később is párszor visszajártunk ide.

Hát ez most úgy kibuggyant belőlem, mert a sok sok fejlesztés ellenére sem kedvencem Szlovákia.

Akkor inkább Mátraszentistván vagy Eplény.
Előzmény: (csabor 169149)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.