Üzenetek
Üzenet íráshoz regisztrálj
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üzenet szövege | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]()
Szia.
Mi ugyan ezen a heten megyunk Les Arc siterepee. Ha esetleg erdekelne lehet nalunk van 1 ures hely. 8 fos apartmanba 6an vagyunk hogy kenyelmes legyen. Mi Londonbol utazunk szoval a Budapesti indulassal nem tudok segiteni. Ha szeretnel tobb infot irj +447584375310 szamra David voltam Előzmény: (Viktor D 217330)
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]()
Március 10-19. Les 2 Alpes. Buszos út. Utitársat/kat keresek 520-400EUR/fő
1 vagy 2-3 főt keresek magam mellé 4 fős apartmanban (ellátás nélkül) Buszos út, 7 nap szállás, 6 napos sí bérlet Március 10-19.⛷ Les 2 Alpes 520-400€/fő 1 vagy 2-3 főt keresek magam mellé🏂 4 fős apartmanban (ellátás nélkül)🏔 Buszos út🚌, 7 nap szállás🏠, 6 napos sí bérlet 🪪 Részletekért nyugodtan írj! Sok busz megy, utazási iroda szervezi (travelex.si). Budapest Népligetről indul a busz. Március 10-én és 19-én jön vissza. A szállás március 11-18-ig van. A hét éjszaka között meg a 6 napos sí bérlet. Óriási bulik vannak minden este a városban és a “sí pályákon” is záráskor. A fiam és feleségem nem jön, ezért nélkülük, új ismerősökkel utaznék most. Ha egy fő (férfi) csatlakozik hozzám, akkor 520€ neki is és nekem is. Nagyon kényelmes. Ha 2 fő csatlakozik hozzám, akkor 450€ fejenként. Nem rossz. Ha 3 fő csatlakozik hozzám, akkor 400€ fejenként. Kissé szűkös. De nem gond. Az üres ágyat/ ágyakat ki kell fizetni, ezért térnek el az árak. Ha saját kocsival akarsz menni, akkor lejön 75€ fejenként az árból. Az apartmanban van egy kihúzható ágy, egy emeletes ágy, konyha sarok, fürdőszoba és erkély. Én nem dohányzó, anti-alkoholista, bulizós, igen 😉sportos síelő és snowboardos vagyok. 15 éve csúszok. A pályán nyitástól zárásáig síelek, másokkal legszívesebben, de próbáltam már egyedül is. Este legszívesebben pihenek, felfedezem a várost vagy szórakozni megyek. Szakács szakmám is van (papíron), szóval főtt ételt készítek esténként. Megoszthatjuk👨🍳 Remélem egy új baráti társaságban egy pompás hetet töltünk majd együtt :) |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||