Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Síléc választás

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
endre77
317 élménybeszámolót írt
317
4 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Síléc választás
2024.02.24. 15:18
Aki jobb tablazatott tud mint amit ..Pisti..feltett tegye fel ide...megjegyzem egyik sem lesz tokeletes....Szinten hangsulyoznam..tablazat annak kell aki azt sem tudja mit akar ..TEHAT EGY JO KIINDULASI ALAP!!!

Aki tudja mit akar annak nem kell tablazat..az tudja hogy por hora ..mely hora:- lagyabb konyebb 100mmm talp alatt...rendesen kifagyott kezelt palyara..65-67mm talp alatt slalom tol Gs lecig..igazi vagy csalos versenylec az mar attol is fugg mennyire akarod nyomni!

Ha buckazol foleg jegesebb palyan, akkor keskenyebb feszesebb ...lec ha ugrandozni akarsz akkor ..lagyabb konyebb csak azzal sielni nem nagyon lehet..meg az aljuk sem Ptex nevu muanyagbol van

Aki nem tud elen menni annak felesleges a nehez jo elu lec csak szenved vele amikor radiroz /mint a pincsi kutya mikor eros paprikat dugnak a masik vegebe!!/..

Viszont aki tud kemenyebb kezelt palyan elen menni az meg nem fogja szeretni a puhabb leceket mert hajlik mint a muanyag vonalzo..meg azok a gagogo orru -'rocker" lecekkel azok .-viszont mely hora igen jok!!!

kemenyebb lecekhez jo csizma is kell..ha a lecet nem tudja kivalsztani a csizmahoz eselye sem lesz!!!

Aztan ha elmegy tesztnapra vagy haverjaet probalja......az a lec milyen allapotban van.???.mert ha egy jo lec kemeny palyan nincs felkeszitve hat lesz belole egy gyenge kozepes lec!!!


SZOVAL ha akar jo lecet es ERDEKLI!!! Kolcsonozzon...erdeklodjon...kerje el barataiet...JA ES TANULJON SIELNI!!!

meg hat a wax felraksz egy melegebb waxot jo hideg napra friss hoval s mindjart azt hiszed be van huzva a kezi fek!! Ugyan ez forditva is Hidegebb waxxal nem rendesen kikefelve./nedves uveg tapadas szindroma!!/....tehat nem art tudni hogy az a lec hogy van megkezelve..mert jo lec is lehet rossz erzes de annak semmi koze a lec gyartasahoz!!!



Mint a Banyaszoknak Jo szerencset/En is igy tanultam..s meg tanulok is!!/....mint az elet minden teruleten ha erdekel ki tudod deriteni!!
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.