Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Ausztria
Lachtal
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSAKCIÓ
Alpengasthof Tanzstatt - Nyári First Minute akció
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
admin
61 élménybeszámolót írt
61
22 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Lachtal
2003.11.05. 22:40
Tavaly ott töltöttük a Szilvesztert, utolsó pillanatban sikerült befizetni, először jártunk ott, íme a tapasztalatok:

Lachtal nagyon pici üdülőfalu, 10 perc alatt körbe lehet sétálni. Nincs túl sok hütte, de ami van az mind hangulatos, ahogy Ausztriában mindig.
Van a pálya közvetlen közelében egy magyar üzemeltetésű sportszálló (Zinkenalm) - mi itt laktunk - ahol nagyon olcsón lehet akár ebédelni is a la carte, forinttal is lehet fizetni. Csak magyarok lakják, és a személyzet is magyar. Amúgy maga a szálló rész elég lepukkadt, és a félpanzió elég szegényes. Ami viszont nagy előnye, hogy közvetlen ajtótól ajtóig lehet csúszni, így a gyerekekkel minden délben is haza tudtunk menni meleg ételt enni és sziesztázni. Emiatt is választottuk ezt az olcsóbb helyet, mivel a pályaszállás Ausztriában a legtöbb helyen aranyárban van, főleg Szilveszterkor.

A sípályákat, annak ellenére, hogy míg ott voltunk nem esett hó naponta hóágyúzták, gondozták, és bár nem nyitottak meg minden pályát, azért nagyon jókat lehetett csúszni. Főleg a fönti pályák tetszettek, a gerinc és az ülőszékes alatti hosszú pálya.

Sok szórakozási lehetőség nincs, bár amíg ott voltunk két programot is szervezett a falu: volt egy busójárásszerű ördögűző félelmetes maszkokkal, és egy parádés szilveszteri tüzijáték, lámpás-fáklyás lesiklással, a dombon walzerköröket író óriáscsillagszórókat lövellő szilveszteri díszbe öltözött ratrakokkal:-)

Itt találsz egy képes beszámolót a sípályákról:
https://sielok.hu/fotoalbum/lachtal/galeria
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.