Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Zakopane és környéke

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
djdj
1 élménybeszámolót írt
1
16 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Zakopane és környéke
2008.01.05. 19:45
Megdöbbenve olvasom tapasztalatodat a Stasienka1 szállással kapcsolatban. Biztos hogy ott szálltatok meg? A szállás egy az egyben úgy néz ki, mint a fényképen. Egy változás történt, hogy a fehér murvás parkolót sárga-barna viakolorral burkolták le 2007 nyár elején. Én 6 éve járok oda, évente általában kétszer, egyszer télen síelni, egyszer ősszel, vagy tavasszal kirándulni. Az általad említett negatív dolgokból még egyet sem tapasztaltam az elmúlt 6 évben. Reggeli mindíg benne van a kialkudott árban. Én eddíg egy alkalommal nem kaptam vacsorát, de erről előre tájékoztattak (halottak napjakor hazamegy a konyhás lány, és ilyenkor nincs aki főzzön). Egy másik hasonló esetben pedig a házi néni állt be főzni a konyhás lány helyett, sőt ha későn (9 ó.)érkezünk meg, akkor is mindíg felszolgálják a vacsorát. A többletszolgáltatásokat (billiárd, szauna) én eddíg csak egyszer-kétszer vettem igénybe, az igaz, hogy ezekért külön kell fizetni. A takarítással és a szoba előkészítésével pedig soha nem volt gondunk.
Egyetlen nehézséget az okoz, hogy a családból csak 2 fiú beszél angolul (kezdő szinten), és ha ők nincsenek otthon, akkor tényleg nehezebb a kommunikáció, de nagyon barátságosak, és mindíg meg lehet értetni velük a kéréseinket.
Én már egy tucat embernek ajánlottam ezt a szállást, és eddíg tőlük sem kaptam rossz visszajelzéseket, sőt többen ide járnak vissza.

Üdv.
dj.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.