Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Atomic szakértőktől kérnék segítséget

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
RM
873 élménybeszámolót írt
873
19 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Atomic szakértőktől kérnék segítséget
2007.01.11. 16:41
Szia Soma,

"Egyébként azt hiszem, hogy mivel már van egy GS lécem, mégis csak a Fischer SL lécénél maradok, azzal talán pályán kivül is jobban tudok menni."

Bar nem vagyok szakerto, de szerintem palya melletti sielesre nem feltetlenul az RC4 SL lesz a legalkalmasabb. Nekem egy 165cm-s Atomic SL 11-em van, ami kb. ez a kategoria es kezelt palyan tenyleg szuper elvezet vele sielni mert eszmeletlenul kanyarodik igy nem "csak" lezuz az ember mint mondjuk egy GS leccel, hanem szuperul lehet carvingolni, slalomozni .... Palyan kivul vagy melyhoban viszont pl. a Fischer SL lec parameterei: SIDECUT 115 - 64 - 100 nem a legoptimalisabbak szerintem. Tul keskeny kozepen igy rendesen megdolgoztat, ha "fent akarsz maradni a ho tetejen". Nekem legalabbis ezek a tapasztalataim a salyat SL lecemmel.
Ha neha melyhoban, palyan kivul is akarsz kalandozni, akkor szerintem inkabb egy Allmountain-Carver-t vegyel. Mint pl. az Atomicnal a Metron, Elannal Magfire ... Ha nem tul nagy a radiusa meg kanyarogni is jol lehet majd vele.

De szerintem a legfontosabb, PROBALD KI a vasarlas elott! Ha lehet pont a kivalsztott marka adott sijet, de ha ez nem megy legalabb egy total hasonlot masik gyartotol. Ugy biztos nem fogsz csalodni! Vannak ingyenes sitesztek is neha.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.