| |||||||||
Üzenet szövege | |||||||||
![]()
:)
Kattints a képre a videó megtekintéséhez: .be
|
|||||||||
![]()
Az ausztriai Lech faluban karantenoztak bennunket ket hetre. Ilyen kellemesen telt (ski jump over girlfiend):
Kattints a képre a videó megtekintéséhez: #coronavirus #quarantine #thankscorona |
|||||||||
![]() Kattints a képre a videó megtekintéséhez:
|
|||||||||
h i r d e t é s
| |||||||||
![]()
Egy kis apróság a francia La Plagne-ból
Kattints a képre a videó megtekintéséhez:
|
|||||||||
![]()
20 y fr
|
|||||||||
![]()
A hónap videója nálunk ez, élmény végignézni!
A Face Team, Magyarország első és egyetlen akrobatikus sportszínháza megmutatja, mit tud beadni a sípályákon és pályán kívül. A srácok 4-5 méteres friss hóban, szikrázó napsütésben karcolják Tauplitz és Obertauern lejtőit, miközben menő GoPro filmezési tippeket osztanak meg a nézőkkel. Kattints a képre a videó megtekintéséhez:
|
|||||||||
![]()
Történt hogy tavaly elkezdtem síelni és szerettem volna minél több hasznos információhoz jutni, ezért feltúrtam a netet jó minőségű, időszerű oktató jellegű videók után. Sajnos csalódnom kellett, mert magyar videót semmit sem találtam, aki kompetens lenne az őrzi a tudást mint a szent Grált! :-) Így a síelni tanulni helyett a schifahren lernen-t írtam a keresőbe, így már jóval nagyobb lett a találati lista. Itt találtam rá a Bergfex videók mellet ennek a srácnak a videóira, ami sokat segített a tanulásban, emellett vannak sípálya tesztek és sok egyéb.
|
|||||||||
![]()
Egy lenyűgöző videó!
|
|||||||||
![]()
Csodálatos lassított felvételek vannak ebben a promovideóban:
|
|||||||||
![]()
Van benne némi ,,síelés"!
|
|||||||||
![]()
Háát izé, nem síelős videó, de majdnem.
Freeride bicóval! Kattints a képre a videó megtekintéséhez: .be
|
|||||||||
![]() Kattints a képre a videó megtekintéséhez:
|
|||||||||
![]()
St. Moritz.
|
|||||||||
![]()
Amikor budapesti vagy de a snowboard az életed
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
![]()
Katschberg-Aineck az új kedves...
Minden pályájáról úgy jövök le, hogy bakker itt kellett volna nyomni egész nap. 8-) Katschberg-Aineck 2016.03.14 piros 11-es pálya lécről hátra Kattints a képre a videó megtekintéséhez:
|
|||||||||
![]()
Hochkar a régi szerelem...
2013.02.25 Hochkar kék1-es pálya kézből előre Kattints a képre a videó megtekintéséhez: 2013.02.25 Hochkar kék 1-es pálya végig talpról hátrafelé Kattints a képre a videó megtekintéséhez:
|
|||||||||
![]()
Sziasztok.
Csinaltam egy videot az idei Tignesi kikapcsolodasunkrol. Ha nem banjatok megosztom veletek. Kattints a képre a videó megtekintéséhez:
|
|||||||||
![]()
Candide Thovex: One of those Days 3
|
|||||||||
![]()
Nagyon szuper lett a video!Szinte a csapat tagjakènt èreztem magam.Gratulálok!Milyen programmal kèszült?
Előzmény: (Péter Barla-Szabó 170984)
|
|||||||||