Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Utazási iroda

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
RM
873 élménybeszámolót írt
873
19 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Utazási iroda
2008.10.14. 17:39
Mi amikor utazasi irodahoz fordultam, akkor a Golden Way ( https://www.goldenway.hu ) utazasi irodaval mentunk az utobbi idoben. Egy srac viszi/vitte a "boltot", akin en ugy ereztem nem csak a penzert csinalja, hanem elvezi is a munkajat. Ez egy kis iroda, ami tobb masik utjait arulja (pl. Neckermann). Mondjuk szerintem nem egy si specialista utazasi iroda, de ahhoz en nem is szoktam utazasi irodat igenybe venni. Amire nekunk kellett portugal, tuneziai, erdelyi nyaralas, olcso repjegy Kanadaba (en a neten nem lattam anno ilyen kedvezoen Malev jegyet, bar mar par eve volt, de utazasi irodak szamara elerheto volt) ... A felkeszultseggel is elegedett voltam, nem az volt, hogy par oranyi netes bongeszgetes utan felkeszultebb voltam az eladonal az adott temabol.

A masik ami tetszett, bar ez nemet a First Reisen. Egyszeruen olyan helyet ajanlottak amit pontosan akartam a Nordsee-nel. Ez is tobb utazasi iroda utjait arulja pl. Neckermann, Thomas Cook ... Ami itt meglepett:
" Elado: Sajnos tengerre nezo szobat a Neckermannal nem tudok adni, mind foglalt. Csak a Thomas Cooknal van de az sajnos dragabb.
En: Megis mennyivel?
Elado: Osszesen 2 Euroval.
En: Rendben, tulelem. ;-)"
Hiaba ezek a nemetek erzekenyek a penztarcajukra. ;-)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.