Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Utazási iroda

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Snowblinde
6 élménybeszámolót írt
6
16 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Utazási iroda
2009.09.25. 14:37
Sziasztok, most hogy közeleg a síszezon eszembe jutott, hogy kéne valami hasonló témát indítani, aztán rátaláltam erre a fórumra. Tehát:

Travel and Explore

SOHA TÖBBET!

A sztori röviden: a terv az volt, hogy 2009 januárban megyünk velük Les 2 Alpes-be 12-en, 2 hat fős apartmanba. Ebből 5-en kocsival (2 ember Amerikából jött, értük ment a kocsi Olaszországba) a többiek meg busszal. Szépen ki is fizettük a foglalót, majd kb az első részlet befizetése elött két nappal szólnak, hogy a francia partner visszamondta a szállást, menjünk máskor. Mi mondtuk nekik hogy ez annyira nem jó, mivel a 2 ember már megvette a repjegyet, próbáljanak találni szállást. Pár nap, meg sok telefonálgatás után, hogy mi van már, mondták van szállás, de 3 4 fős apartman, OK. Befizettünk mindent. 3 nappal indulás elött jött email, hogy bocsi, változott a szállás, 1 14fős apartman. Mondtuk mindegy, csak síeljünk már. Indulás este 9 felvonulási tér, várjuk a buszt, nem jön. gyanús, hogy rajtunk kívül nincs sok ember, telefon a szervező gyereknek, kb 30 perc múlva sikerül felvennie. Akkor jön a hidegzuhany: nincs busz, azt hitte mind kocsival megyünk ki (később kiderült, hogy nem jött össze a turnus).
Szeretném leszögezni, mi semmilyen írásos tájékoztatást nem kaptunk erről, a busz árát is befizettük mind, ekkor sem tűnt fel nekik a dolog. 2 óra várakozás a hidegben + telefonon veszekedés (állítólag próbál megoldást találni) - konklúzió: béreljünk kisbuszt és mennyünk ki, vagy visszaadja a pénzt. Ott álltunk átfagyva, síelésre rápörögve, cuccokal. Persze szabi már kivéve, 5 ember meg már elindult kocsival reggel.

A végén szereztünk két kocsit, kimentünk.
Szombat este helyett, hétfő hajnal 5-re értünk ki (a síbérletekkel is gond volt, de a kintlévők már elintézték), az apartman egyik szobája ázott alulról, és kb 200.000 Ft pluszköltség (benzin+matricák). Hazajöttünk, megírtunk mindent az irodának, ajánlott levélben feladtuk, amit nem vettek át. Most nyáron találkoztunk a szervező sráccal egy szórakozóhelyen, nem volt hajlandó megadni az iroda vezetőjének elérhetőségeit, inkább hívott egy taxit és elment.

Bocsi, hosszú lett, de gondoltam tanulságos sztori.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.