Új-Zéland témájú cikkeink

Dél-Amerika: rengeteg havat hozott az augusztus

2022.08.23. Bata Attila
A Föld déli féltekén idén nyáron nagyon szerencsésen alakulnak a dolgok, szinte minden összejött a tökéletes síeléshez. Főleg Dél-Amerikában, de az ausztrál-új-zélandi régióban is rengeteg hó hullott, és végre a járványügyi intézkedések is megszűntek a külföldiek részére.

Visszatért az élet a Föld déli féltekének sípályáira

2022.06.26. Bata Attila
Amíg mi itthon a strandolást tervezzük, addig a Föld déli részén beköszöntött a tél. A hegyvidéki országok síterepeinek és turizmusának komoly gondot jelentettek az elmúlt 2 év járványügyi korlátozásai. Jelenleg teljesen szabadon, járványügyi intézkedések nélkül indul a szezon és sok helyre a havazás is megérkezett már.

A déli félteke síparadicsomai az Andoktól Új-Zélandig

2010.06.08. 2022.06.14. Stánicz Balázs | frissítve: 2022.06.14.
Amikor Európában zöldbe váltanak a sípályák körüli erdők és már csak a legmagasabb csúcsok pompáznak a fehér színben, a déli féltekén kezdetét veszi a tél. Friss hólepelbe takaróznak az Andok hegyei, havas arcukat mutatja az Ausztrál és Új-Zélandi Alpok. Egy virtuális utazásra invitálunk a távoli országok hegyeibe.

Argentína: az év havazása érkezett a szezon végére

2021.08.24. Bata Attila
Dél-Amerikában lassan véget ér a síszezon, amely eddig túl sok örömöt nem hozott a kevés hó miatt. Argentínába az elmúlt héten a szezon eddigi legnagyobb havazása érkezett, számos korábban bezárt síterep is kinyitott a várva-várt havazás után.

Afrika, Ausztrália és Új-Zéland: megkezdődött a síszezon

2021.06.21. Bata Attila
A Föld déli féltekén néhány síterepen már ezekben a hetekben elkezdődött az idei síszezon. Több helyen még várni kell a nyitásra, és a járványügyi szabályozások miatt még kétséges az idei dél-amerikai szezon sikere.

Új-Zéland: alakul a szezon, Dél-Amerika: hatalmas havazások

2020.07.23. Bata Attila
Ilyenkor nyáron az igazi télimádók a Föld déli félteke felé fordítják tekintetüket és nagyokat dobban a szívük egy-egy hatalmas havazás láttán. Hóból idén sincs hiány, de a koronavírus helyzet több síterep sorsát már a szezon előtt eldöntötte, de van olyan ország is, ahol szinte a megszokott módon lehet síelni.

Hóvihar után: lefagytak a síliftek Új-Zélandon

2019.09.04. Bata Attila
Múlt héten kisebb-nagyobb mennyiségű havat, hozzá pedig jéghideg szelet kapott az új-zélandi Ruapehu-hegység és a környékén található síterepek. A természet érdekes dolgokat alkotott hóból és jégből.

A világ legjobbjai között a magyar snowboardos

2019.08.24. MSBSZ
A kecskeméti Fricz Botond élete első FIS Big Air Világkupa-versenyén olimpiai döntősöket megelőzve a 21. helyet szerezte meg.

Videó: csúszás helikopteres síelésen 81 évesen!

2019.08.22. Bata Attila
Sosem késő elkezdeni, aztán folyamatosan űzni a síelést. Erre számos példát mutattunk már be, most pedig itt ez a 81 éves osztrák hölgy, aki még most is aktívan jár helisíelni.

Kinyitott egy síterep az új-zélandi nyárban

2019.03.01. Bata Attila
Új-Zélandon, és a Föld déli féltekén most nyár vége van. A hét elején eléggé szokatlan dolog történt. A február végi havazás sem mondható szokásosnak, 50 cm friss hó ebben az időszakban pedig igazán rendkívüli. Hétvégére kinyit Mount Hutt síterepe.

Covid-19-re is Útlemondás Extrém sportok Téli sportok Sportfelszerelés Gépjármű asszisztencia
Hova utazol?info
Bezárás Az ország nevét a legördülő listából kell kiválasztanod. Kezdd el írni, hogy hova utazol, majd kattints az ország nevére a listában!
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2023 - Síelők Bt.