Menü ≡

Körmöci-hegység témájú cikkeink

2013.12.10.
Szlovákia: szerdán nagyon hideg lesz
A hóágyúzáshoz ideális az idő Szlovákiában. Szerdán az ország túlnyomó részében jelentős lehűléssel kell számolni. Éjszaka -3 illetve -9, napközben 4 és -2 fok között ingadozhat a hőmérséklet. A hegyvidékek völgyeiben -10 és -16 Celsius-fokot is mérhetnek.
2012.02.24.
Nyerj síutalványt 2 fő részére Králikyra!
Szuper lehetőség egy kis szezonvégi csúszásra! Játékunkkal 2 fő részére 2 napos síbérletet nyerhetsz síkölcsönzéssel és ellátással a hazánkhoz közeli szlovákiai Králiky síterepére!
2012.01.31.
4 nap, 4 síközpont az Alacsony-Tátra környékén
Amennyire szűkmarkú volt Holle Anyó az égi áldással decemberben, annyira bőkezű volt januárban. Ez így volt Szlovákiában is, ahol egy fantasztikus hosszú hétvégét tölthettünk el porhóban gazdag pályákon csúszkálva!
2010.02.14.
Hétfőtől kezdődik a síszünet Szlovákiában is
A februári síszünet egyfajta második karácsonyt jelent az osztrák és francia pályáknak, hiszen a forgalom ilyenkor heteken át az ünnepek forgalmát idézi. Jövő héten beköszönt a síszünet Szlovákiában is, ahol kb. 120 működő szlovák síterep várja az iskolások rohamát, amely igazán ráférne már a szlovák pályák forgalmára.
2009.12.25.
Donovaly és Chopok zárva, enyhülés Szlovákiában is
Az enyhe és kedvezőtlen időjárás ellenére körülbelül 30 síterepen lehet síelni az ünnepek alatt Szlovákiában. A körülmények és a hóviszonyok nem a legjobbak, az elmúlt napok esőzéseit követően jellemzően vizes havat találunk a síterepeken, amelyek még mindig csak egy-két pályával kezdték meg a szezont.
2009.12.20.
Helyzetjelentés: hol lehet most síelni Szlovákiában?
Kedden Csorba-tó, pénteken újabb nyolc síterep, majd szombattól további síterepek kezdték meg a szezont Szlovákiában. A szlovákoknál is a mesterséges hó és a nagy hideg tartja életben a pályákat és az üzemeltetők reményeit. Nézzünk körül, hol lehet síelni északi szomszédunknál jelen pillanatban?
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » SÍELŐK NAPTÁRA »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »