Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Axamer Lizum témájú cikkeink

2019.11.22.
Első hétvége: sorra nyitnak az osztrák síterepek!
Az elmúlt időszak nagy havazásai után néhány síterep néhány pályával már ezen a hétvégén egy kis ízelítőt nyújt az idei szezonból.
2014.11.18.
Ezek lettek a világ legjobb síterepei 2014-ben
Az elmúlt évben 13 országban járt a Skiresort.de nemzetközi síportál csapata, akik idén már 17. alkalommal osztották ki a "sívilág Oscar díjait". Az elmúlt szezonban 106 síterepet teszteltek, pontoztak, értékeltek, több szempont szerint, így születtek meg a szakmailag is elismert "tesztnyertes kitüntetések".
2012.05.11.
4 hónap után megtalálták a Tirolban eltűnt fiút
Négy hónapja tűnt el a tiroli Axamer Lizum síterepen a 15 éves Patrick. A fiú január 7-én délután néhány kört egyedül csúszott, majd nem érkezett meg a szüleivel megbeszélt találkozóra. A hegyi mentők, a fiú édesapja, és önkéntes sítúrázók folyamatosan kutattak utána, végül most péntek reggel találták meg.
2012.03.22.
Innsbruck: síelés a világbajnokok és olimpiák földjén
Az Inn folyó két partján, havas-csipkés kétezresek árnyékában nyúlik el Innsbruck. Vonattal érkeztünk Budapestről a téli sportok központjába, ahol a vállra dobott síléc és a síruha legalább annyira szokványos látvány az utcákon, mint más nagyvárosban az öltöny és az aktatáska. Ez itt az Alpok fővárosa.
2012.03.06.
Tömegverekedés tört ki egy tiroli hüttében
Egy csapat helybéli vidám születésnapi bulijaként indult az esemény az Innsbruck közeli Axamer Lizum terepén, a Birgitzköfplhausban, 2010 méteren. A zártkörű rendezvényből a 30 résztvevő tudtán és akaratán kívül Guinness rekord lett, ugyanis soha nem volt még feljegyzett tömegverekedés ilyen magasságban.
2005.02.27.
Súlyos liftbaleset Tirolban
Február 26-án délelőtt az Innsbruckhoz közeli Axamer Lizum síterületen a Schönbodenbahn négyszemélyes ülőlift egyik padja zuhant a tíz méteres mélységbe.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »