Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Banff, Lake Louise témájú cikkeink

2018.10.05.
Kanada: hórekorddal köszöntött be az október
Kanada nyugati részén, Alberta tartományban az emberek már hozzá vannak szokva a kora őszi és a késő tavaszi havazásokhoz, azonban ilyen korán és ilyen nagy mennyiségű havat még itt sem láttak. Calgary városában megdőlt a 24 óra alatt hullott hó mennyiségének októberi rekordja.
2018.07.05.
Alpesi világkupa versenynaptár és érdekességek
Május közepén Görögországban tartotta kongresszusát a Nemzetközi Sí Szövetség (FIS), ahol (nagyjából) véglegesítették a 2018/2019-es alpesi világkupa színhelyeit. Eldőltek a következő évek világversenyeinek színhelyei is, Saalbach lemaradt a 2023-as világbajnokság megrendezéséről.
2017.12.02.
Miklós Edit magabiztos visszatérése
Miklós Edit a 14. helyen végzett az alpesi sí világkupa sorozat szombati lesikló futamában a kanadai Lake Louise-ban. A pénteki vis major után olimpiai hetedik sportolónk magabiztosan sízett, és az elvárásai szerint teljesített. A futam győztese az amerikai Mikaela Shiffrin lett.
2017.12.01.
Miklós Edit nem ilyen visszatérésről álmodott
Rendkívüli módon kezdődött Miklós Edit számára az idei alpesi sí világkupa sorozat első lesikló futama pénteken, a kanadai Lake Louise-ban. Olimpiai hetedik helyezett sízőnk 10 és fél hónappal sérülése után újra lesiklásban startolhatott, kétszer is, miután a pályán előtte kieső Lindsey Vonn miatt az első rajtja után megállították. Később újra elindulhatott, végül a 44. lett. A győzelmet az osztrák Cornelia Hutter szerezte meg.
2017.11.30.
Miklós Edit a hétvégén tér vissza sérülése után
A kanadai Lake Louise-ban megkezdi a 2017/2018-as Világkupa szezont Miklós Edit. Olimpiai hetedik helyezett alpesi sízőnkre két lesikló futam és egy szuper-óriásműlesiklás vár, melyeket december 1. és 3. között rendeznek meg. Az MTK sportolójának célja ebben a versenyidényben, hogy a februári téli olimpián dobogós helyezést érjen el.
2017.11.03.
A havazás beindította a szezont Kanadában is
Szerda óta komoly havazás érte el a Calgary környéki hegyeket, amely eddig körülbelül 50 cm havat hozott a Banff Nemzeti Park felsőbb régióiban. Hétvégén Kanada is csatlakozik azon szerencsés országok közé, ahol már megkezdődött a 2017/18-as síszezon, rögtön két síterep is kinyit.
2017.10.05.
Lindsey Vonn a férfiak ellen: döntés elnapolva
Pénteken hozott volna döntést a Nemzetközi Sí Szövetség (FIS), de ezt 2018 májusra halasztották. Az amerikai szövetség nyújtotta be a javaslatot, hogy Lindsey Vonn 2018 novemberében férfiak ellen versenyezhessen a kanadai Lake Louise lesikló versenyén.
2016.12.03.
3. hely! Miklós Edit hatalmas sikere Kanadában
Hatalmas sikerrel kezdte meg a világkupa szezon első hétvégéjét Miklós Edit. Már a tegnapi első lesikláson is nagyon biztatóan síelt, a mai napon azonban szinte hibátlan teljesítményt nyújtott és sikerült dobogóra állnia. A szezon második versenyén Miklós Edit harmadik helyezést ért el.
2016.12.03.
Miklós Edit 10. helyezéssel kezdte a szezont
Sikeresen kezdődött Miklós Edit számára az idei alpesi sí világkupa sorozat első lesikló futama a kanadai Lake Louise-ban, miután a 10. helyen végzett, így 26 világkupa ponttal várhatja a folytatást. Olimpiai hetedik helyezett sízőnk szombaton ismét lesiklásban bizonyíthat.
2016.12.01.
Miklós Edit pénteken kezdi meg a szezont
Miklós Edit számára is megkezdődik a 2016/2017-es Világkupa szezon a kanadai Lake Louise-ban, december 2. és 4. között. Pénteken és szombaton a lesikló futamokat, vasárnap a szuper-óriásműlesiklást rendezik. Olimpiai hetedik helyezett sportolónk célja a világkupa sorozatban és a februári világbajnokságon a dobogós helyezés megszerzése.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » INGYENES TANÁCSADÁS » SÍELŐK NAPTÁRA »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 45 vendég és 2 regisztrált felhasználó látogatja.