Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Bialka Tatrzanska - Kotelnica, Bania, Kaniówka témájú cikkeink

2022.02.14.
Lego figurák a gyerekek kedvencei a lengyel síterepen
Februárban ritka látványossággal bővült Białka Tatrzańska pályája. Ezúttal a gyerekre gondoltak elsősorban, amikor az egyik pálya mellett a Lego kb. 160 centiméter magas figuráit állították ki.
2018.12.03.
Tatry Ski: közös lengyel-szlovák bérlet 14 síterepre
Évekkel ezelőtt a szlovák határhoz közeli lengyel síterepek is léptek egy nagyot a síelők érdekében. Korábban nem volt igazán vonzó, hogy a sok apró síterepre külön-külön kellett bérleteket venni, így néhány síterep megalapította a Tatry Ski bérletet, a régió közös síbérletét.
2017.11.22.
Val Thorens lett a világ legjobb síterepe
Idén is átadták a síterepek Oscar-jának számító World Ski Awards díjakat. A francia Val Thorens lett a világ legjobb síterepe, valamint országonként is díjazták a legtöbb szavazatot gyűjtött síterepeket.
2016.11.15.
Lengyelországban is megkezdődött a síszezon
A hétvégén már Lengyelországban is beindították a sílifteket. Először a Beszkidekben található Bialy Krzyz kezdte meg a szezont. Majd az ismert síterep, Bukowina Tatrzańska is benevezett egy rövidebb szakasszal a novemberi szezonkezdetbe. A többi helyen is erősen hóágyúznak.
2013.09.19.
Egyre több síterepet kötnek össze a közeljövőben
Véletlen vagy trend? Ez még nehéz megmondani, de az biztos, hogy ebben a szezonban számos ismert síterepet kötnek össze a közvetlenül mellette található kisebb-nagyobb tereppel. Találtunk rá példát Svájcban, Ausztriában, de még Lengyelországban és Boszniában is.
2012.05.15.
A Magas-Tátrán is túl ... Kislengyelhon
Történelmi barátaink Kelet-Európa egyik legnagyobb országát birtokolják, mégis van, akinek minden lengyel élményét Zakopane és persze a Magas-Tátra északi oldala jelenti. Ha már így van, ismerjük meg egy picit jobban a környéket, mert Kislengyelhon nemcsak a Tátra ormai alatt kínál jó lehetőségeket a síelőknek!
2009.03.19.
Hatalmas havazások Lengyelországban
Igazi tavaszűző havazás borította be Lengyelországot tegnap. Az áldásból a síterepekre is jutott, a Zakopane melletti Kasprowy-csúcson újra három méter lett a hóréteg vastagsága. Még sokáig kitarthat a szezon, hiszen évek óta nem volt ilyen jó a hóhelyzet március második felében.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »