Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Lego figurák a gyerekek kedvencei a lengyel síterepen

2022.02.14. Bata Attila

Februárban ritka látványossággal bővült Białka Tatrzańska pályája. Ezúttal a gyerekre gondoltak elsősorban, amikor az egyik pálya mellett a Lego kb. 160 centiméter magas figuráit állították ki.
A Lego már korábban piacra dobott olyan készletet, amelyből egy teljes síterepet lehet építeni. Többen építettek már belőle ismertebb sífelvonókat vagy kabinos lifteket. Ezúttal maguk a Lego figurák kerültek ki a síterepre "életnagyságban", ha a kb. 160 centimétereseket ennek lehet mondani.
Białka Tatrzańska egyik síliftje mellett egész februárban láthatók a foglalkozásokat bemutató Lego bábuk. Egy űrhajós, egy tűzoltó és a pálya közepén a síelők "sebességét mérő" rendőr.
A pályáról külön Lego térkép is készült, a gyerekek akár gyalog is felfedezhetik a bábukat és közös fényképet készíthetnek velük. A Lego figurák február 27-ig maradnak a pálya mellett. 
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástipp
Hotel Harnas csillagcsillagcsillag
Felnőttbarát, modern szálloda Bukowina Tatrzańska síterep közelében (500 m) és számos más zakopanei síterep vonzáskörzetében. Szobák reggelivel, á la carte étterem, valamint felár ellenében termálfürdő belépő is igényelhető!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.